سلام عزیزم
این گفتگوهایی که شما با خودت داری برای من بسیار اشناست. ( از ادمهای مختلف شنیدم و یا زمانهایی بوده که این تفکر رو داشتم)
بی تابی های اکنون شما ( اگر قاطعانه در پی رفع اون باشی) ارامش فردا را برایتان به ارمغان میاره.
فقط در این راه خسته نشو . در کنار این تاپیک هم می توانی بطور خصوصی از مشاورین کمک بگیری.
اتفاقا به نظر من در این راه شنیدن حرفهای کسانی که راه رو رفته اند و یا تخصصی در این زمینه دارند بسیار کمک کننده است. خ خوبه که تاپیک زدی و بهتر میشه اگر در کنارش تخصصی تر ادامه بدی
خوبه که ماهیانه هزینه ای برای روح خودت انجام بدی ( شارژ روحی: بررسی دیدگاههات. اشنایی با ادمایی که جایگاهشون رو دوست داری و یا اونایی که دوست نداری. بررسی ایدیولوژی هاشون ...مطالعه ...
خوبه که ماهیانه برای تقویت بعد زنانه ات هزینه کنی. بقول خودت خ تا سی فاصله داری پس اول راهی. بقول جیم رهن اگه از ضخصیتت راضی نیستی عوضش کن درخت که نیستی. فقط بی تابی کمک نمی کنه در کنارش سعی کن ارامش هم داشته باشی
کتابی هست به نام زن بودن . این کتاب خوبه. درسته الان ازدواج دغدغه ات نیست اما اگر همین جوری بخای ادامه بدی ( خ مستقل جوری که خ فشار روت باشه) دغدغه ات میشه. انسانی موفقه که تعادل رو رعایت کنه. بهتره ادم همه استعدادهاش رو شکوفا کنه. هر چی بصورت قابلیت داده شده. بنظر من هم زن بودن یک استعداد بالقوه است. ما خانومها هر چقدر هم موفق باشیم اما در کنارش خانواده و همراه مناسب داشتن هم مهمه. این کسی حمایت کنه نه این که حمایت کنیم. دغدغه هایی که داری مهم هستند. من خودم هیچوقت ازدواج دغدغه ام نبود. حتی الان :) اما بنظر من خوبه که دغدغه باشه. خوبه که بیش از اینا دختر باشی
حتما ماهیانه هزینه کن برای وضعیت ظاهرت
اون تاپیکی که گفتم این بود
http://www.hamdardi.net/thread-10999.html
شما احتمالا اقای حسین پور( نقاب) رو با اقای حسین40 اشتباه گرفتین
بنظر من هیچ وقت احساساتت رو منکر نشو. بجای انکار بپذیرشون و علت یابی کن
موفق باشی گلم

علاقه مندی ها (Bookmarks)