سلام،واقعا درست نیست توی تحقیقی که از شما میکنند بخای دروغ بگید،منم نظرم اینه اومدن بگید من هیچی نمیدونم تا اینکه به دروغ بخاید بگید تفاهم نداشتیم و.....البته برام واقعا جالبه این خانم برگشته به اونها گفته من دوستش نداشتم اونا چرا روی این جمله فکر نکردن کسی که به این راحتی میگه دوستش نداشتم باید بیشتر در موردش تا مل کنند چون نشون دهنده ی اینه روی تصمیمش استوار نیستش.از طرفی ممکنه اونا روی تحقیق از شما حساب باز کنندو بر اساس گفته شما ممکنه ورق کلا برگرده و اصلا این ازدواج سر نگیره.چون هیچ به اندازه شما اون خانمو نمیشناسه.پس برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب بگید من چیزی نمیدونم که فردا مدیون اون خانواده هم نباشید
- - - Updated - - -
شما بگو من چیزی نمیدونم،خانواده اون اقا پسر وقتی همسر سابق شما علت طلاق رو دوست نداشتن شما گفتن اون پسر باید گرا دستش می اومد که این زن قابل اعتماد نیست چون ازدواج که زوری نیست.اگر شما رو دوست نداشت پس چرا جواب بله داده!!!!!!!!!!!!!!!!حالا برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب بگید نمیدونم.چون ممکنه روی حرف شما حساب باز کنند،مطمئنا اون خانواده به اندازه شما این خانم رو نمیشناسند و مطمئنا از گذشته ایشون هم خبر ندارن که میخان از شما تحقیق کنند پس دروغ ممنوع..اما برام جالب بود همه کارها رو کردن مرحله اخر میخان تحقیق کنند!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)