به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 12:40]
    سطح
    32
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 52 در 28 پست

Array
    شیدا جان ممنون از پاسخت.من کلید مرد رو گوش دادم خودمم میدونم یه جاهایی اشتباه کردم ولی اونم مقصر بوده بخدا .هروقت کتکم زد قهر کردم رفته بودم خونه بابام بخدا خودم خودمو کوچیک میکردم برمیگشتم و ازش عذر خواهی میکردم و زندگی میکردم ولی آخه من تا حالا خیلی خودمو کوچیک کردم هربار که کتکم زد و رفتم خانوادش تا میفهمیدن که دوباره منو زده من رفتم خونه بابام دایی شوهرم به مادرشوهرم میگه بریم دنبال مینا بیاد سر زندگیش مادر شوهرم میگه ولش کن خودش برمیگرده با پای خودش میاد حتما یه کاری کرده که کتک خورده منو کلا خیلی خردم کردن الانم بازم منتظرن من برم ازشون عذرخواهی کنم پولامم بدم بهش بگم بیایید من اشتباه کردم پولارم بگیرید برید خونه بگیرید .اونا اصلا نمی خوان یکم هم بیان جلو و کوتاه بیان منم بخاطر همین اقدام قانونی کردم تا بتونم بهشون بفهمونم همیشه من و خونوادم نباید کوتاه بیاییم .چند سال قبل یه کار غیرقانونی کرده بودن دایی هام با شناسنامه مادرم البته بدون اطلاع مادرم فروش مال غیر در واقع کرده بوند(یک سیم کارتو با شناسنامه مادرم فروخته بودند) بعد طرف که شکایت میکنه مادر منم گیر میفته البته اصلا مادرم اطلاع نداشته این کارو کردن این قضیه تموم میشه البته با رضایت گرفتن از شاکی.پدر من هم از روی سادگی این قضیه رو برای شوهرم تعریف میکنه که مثلا 3-4 سال پیش این بلاها رو دایی ایم اینا سرمون آوردن شوهرم هم میره اینارو واسه مادرش و خواهرش میگه تا ما دعوامون میشد خواهرش و مادرش اس ام اس میدادن یا زنگ میزدن که تو دختر همون مادری و مادرت زندان رفته از همچین مادری همچین دختری تربیت میشه و کلی منو خرد میکردن حتی تو دادگاه برای دفاع از خودش نوشته بود اینا خونواده بدی هستن و مادرش جاعل حرفه ای و از این حرفا پدرش فلان خواهرش فلانه همیشه هم خانوادگی طرفدار خانواده دایی ام بودند داییم از خانمش جدا شده شوهرمو مادرش میگفتن مادر من باعث شده داییم زنشو طلاق بده درحالیکه این قضیه مال 10 سال پیشه اونا اصلا اون موقع نبودند بعدشم دایی من 2 تا بچه داشت چطوری یه مرد گنده زنش و 2 تا بچه بزرگشو بخاطر مادر من طلاق میده و دوباره زن میگیره وبچه دار میشه فقط مارو خراب میکردن.بخدا منم برای اینکه بهشون ثابت کنم چطوری یه نفر میره زندان که این تهمت هارو میزدن به خانوادم رفتم دنبال حکم جلب و شکایت کردن تا بهشون نشون بدم زندان چطوری میرن .ولی من خیلی آدم دل رحمی هستم وقتی حکم جلبشو گرفتم تا 3 روز نمی تونستم غذا بخورم انقدر حالم بد بود باورم نمی شد این منم که حکم جلب شوهرمو گرفتم .حالا وسط این همه مشکلاتی
    که پیش اومده گرفتار شدم یه طرف پدر ومادرم که این حرفارو شنیدن و بهشون زده شده یه طرفم شوهرم که نمیدونم باهاش چیکار کنم خانم شیدا تو رو خدا اگر شما میدونید من باید چیکار کنم بهم بگید ممنونتون میشم.

2. 2 کاربر از پست مفید مینا 66 تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 23 اسفند 93), بارن (چهارشنبه 20 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)