به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 564

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 10 اردیبهشت 94 [ 12:28]
    سطح
    57
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class5000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    703

تشکرشده 881 در 199 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام عزیزان دلم
    الآن دوباره پست خودمو خوندم چه قدر خوب بود یادش به خیر...
    امروز داشتم یه موضوعی رو برای همسرم تعریف می کردم همین طور بهم خیره شده بود وسط حرفم بهم لبخند زد پرسیدم چیه؟! گفت : بعضی وقتا خیلی دوست داشتنی میشی (بعضی وقتا!!!!)
    بعد از اون اتفاق دردناکی که واسم افتاد همسرم محبتاشو کم نکرد که هیچ بیش تر هم کرد واقعا این مدت خیلی اذیت شد
    توانایی نداشتم به خونه م برسم ، غذا بپزم اما همسرم خم به ابرو نمیاورد اکثر مواقع از بیرون غذا می گرفت خونه رو خودش جارو می کشید خودش سفره مینداخت و جمع می کرد
    همیشه منو در آغوش می گرفت و می گفت خانومی انقدر بی تابی نکن حکمت خدا این بوده هنوز فرصت داریم
    مسخره بازی در میاورد کلیپ های خنده دار بهم نشون می داد فقط می خواست منو بخندونه
    دو شب پیش فکر کردم دارم از دستش میدم داشتم دیوانه می شدم شکر خدا الآن حالش خوبه حال سه تامون من ، همسرم ، پسرم خوبه
    زندگی شیرین است...

همسرم ازم می پرسه اگر من بمیرم چی کار می کنی؟! ناراحت شدم و چون بار اولش نیست که از این مدل سؤالا می پرسه خواستم حالشو بگیرم گفتم خوب نیست مرده رو زمین بمونه زودی دفنت می کنیم خودشم خنده ش گرفته بود
    همیشه این مدلی سؤال می پرسه
    یه بارم بهم گفت من اگر دست داعش بیفتم چی کار می کنی؟!!!! حتما انتظار داشت بگم سوپرمن میشم میام نجاتت میدم

2. 14 کاربر از پست مفید آرام عشق تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 04 مرداد 94), Eram (پنجشنبه 01 مرداد 94), mari1 (دوشنبه 24 فروردین 94), mohi (شنبه 23 اسفند 93), morteza2487 (چهارشنبه 31 تیر 94), nazi1371 (یکشنبه 11 مرداد 94), paiize (دوشنبه 25 خرداد 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 30 تیر 94), کلانتر جو (چهارشنبه 25 بهمن 96), نادیا-7777 (چهارشنبه 31 تیر 94), اقای نجار (پنجشنبه 21 اسفند 93), اعجاز عشق (جمعه 30 مرداد 94), بارن (شنبه 08 اسفند 94), شمیم الزهرا (پنجشنبه 21 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)