سلام
دختري ٢٤ ساله هستم
حدود ١/٥ سال هست با اقايي اشنا شدم و تصميم به ازدواج گرفتيم
خانواده ها رو در جريان گذاشتيم ولي هنوز چيزي رسمي نشده
من در رابطه با ازدواج با اين اقا يك سري مشكلات دارم و ميخوام راهنماييم كنيد
١-من در خانواده ي خودم به نسبت از وضعيت مالي خوبي برخوردار هستم، به اين صورت كه سالي چند بار مسافرت خارجي ميرم و اهل خرج كردن هستم ، لباس و ساعت و...
نامزدم هم وضعيت مالي بهتر از من داره و اونم خانوادش خيلي خوب زندكي ميكنن
واسه بيرون رفتن و رستوران رفتن وخرج هايي كه مربوط به خودش هست خيلي دست و دلباز هست ولي در رابطه با من اينجوري نيست
يعني اهل هديه دادن و... نيست
من تو اين يك سال ٥-٦ بار مسافرت رفتم و كلي سوغاتي اوردم ( اونم ٢تا مسافرت رفت و سوغاتي اورد برام)
واسه تولدش يه ساعت شيك و گرون گرفتم ولي اون واسه تولدم يه عينك كه خودم داشتم ميخريدمش( يك سوم قيمت كادوي من) يك هفته قبل از تولدم حساب كردو گفت تولدت مبارك 😳
اصلا باورم نشد
من واسه تولدش جشن گرفتم كلي غذا درست كردم سوپرايزش كردم
ولي اون يك هفته قبلش انگار يه وزنه فقط از سر خودش بازش كرد
اصلا قيمتش برام مهم نبود ولي واقعا بهم برخورد
من انتظار داشتم كه سوپرايزم كنه حداقل
بعضي وقتا تو حرفاش بهم ميگه من ازدواج كرديم واسه خرج هاي تو پول نميدم و بايد با حقوق خودت بخري و...
نميدونم واقعاً باهاش چطور برخورد كنم
ميترسم تو زندگي اينده خسيس باشه و اذيت بشم
و نكته خيلي مهم اينكه نسبت به اين كلمه به شدت حساس هست يه بار به شوخي بهش گفتم خسيس تا ٣روز باهام قهر بود
٢- مورد دوم اينكه قدم حدود ١٦٠ هست ولي هيكلم خيلي خوبه ولي خوب بلند نيستم
نامزدم قد متوسط رو به كوتاهي داره و هيكل تپلي داره . و چربيش هم بالاست
نميگم كه خيلي خوش قيافست ولي من واقعا قيافش رو دوست دارم و هيچ مشكلي با هيكلش ندارم فقط براي حفظ سلامتيش يه مقدار رو رژيم غذاييش حساسم
ولي خودش خيلي ناراحته و حس بدي به خودش داره و يه بار درد و دل شديدي كرد و گفت كوتاهم و چاقم منم گفتم اصا اينجوري نيست و...
يه چيزي كه اينجا فكر منو مشغول كرده اينه كه يه بار بهم گفت تو از همه نظر واسه من مناسبي فقط دلم ميخواست كه همسر بلندي داشتم تا بچم قد بلند ميشد
روم نشد بگم كه خيلي خنده دار هست كه يه مرد از زنش كوتاهتر باشه
حتي گفت چند تا از دختراي فاميل رو بهش معرفي كردن خونوادش كه ٢٠ cm ازش بلندتر هستن ، من ديدم اون دخترا رو و بنظرم خيلي مضحك هست كه دو نفر با اين اختلاف قد باهم ازدواج كنن
ولي خوب در نهايت پيش خودم ميگم نكنه من ايده ال نباشم براش و هميشه قدم توي ذهنش بزنه
نميخوام اين مسئله تو زندگي ايندم يه دغدغه بشه برام
ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد
مسائل ديگه اي هم هستن كه شما دوستان رو باز در جريان ميذارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)