یه بار دیگه می نویسم. ظاهرا سو برداشت داشتی شما از نوشته ی من
عشق یا باید دو طرفه باشه یا با سیاست های زنانه می شه سعی کرد دو طرفه اش کرد. شما این سیاست ها رو نداری. من هم ندارم. خیلی ها هم ندارن. این سیاست زنانه از زنانگی و دلبری های زنانه متفاوته. یه جور برنامه ریزی های زنانه است. برنامه ای که طی اون در ارامش زن پیش میره و می دونه مرد در نهایت اونو در قلب خودش خواهد داشت. این بله تجربه می خواد و نوعی هوش زنانه و تمرین و ارامش و تصحیح معایبی که ادم داره. و البته همچین زنی که انقدر هوشمند و با سیاست باشه میره یه مردی رو انتخاب می کنه که ارزش این زحماتش رو داشته باشه.
عشق دو طرفه هم من نمی دانم من تا جایی که خبر دارم نداشتم. شاید خیلی ها دارن. اما این اقا هم که جواب شما رو اینطور داده پس دو طرفه نیست.
ضمن اینکه این اقا ..... ببین. 2 جور دزد داریم. دزد هم موقع دزدی سر تاپای طرف مقابلش رو نگاه می کنه. یه وجدانی داره. بی کلاس نیست. مردی که راحت سکس پیشنهاد می ده و یا راحت دستمالی می کنه اینو اونو بی کلاسه. دزد درست حسابی هم نیست افتابه دزده.
شما موضوعی که زدی به هر حال داغ بود این روزا انگاری. بعدش هر کی هر چی می گه می چسبی بهش ول نمی کنی یکی دلبری رو می گه هی گیر می دی تا موضوع و کلمه ی بعدی رو پیدا کنی یکی پاکی می گه باز گیر می دی به پاکی خدا می گه باز گیر می دی به خدا. یه پیوستار درست هم نداره فکرت و سوالاتت. حالا ممکنه به خاطر حال و احوال این روزهات باشه. اما من این احتمال رو دادم که بعضی از اطلاعاتی که نوشتی رو واقعی ننوشتی. اگه اینطور نیست عذرخواهی می کنم.
اطلاعات و مهارت ها...... تا زمانی که نتایج دلخواهمون رو نمی گیریم از عملکردمون این یعنی هنوز خیلی از جاها ایراد داره کار ما. پس باید بگردیم دنبال ایراداتمون و بعد هم بتونیم رفعش کنیم.
من لالایی برای شما نخوندم. برای اون اقا دلبری هم هیچوقت نکردم. در نهایت هم فقط بهش اطلاع دادم احساسم رو و جواب هم که منفی بود از اون. من نه واسه خودم لالایی خوندم نه واسه شما. نوشتم این اقا با این وضعیت و ویزگی ها که نوشتی شما به درد نمی خوره. پس اعصابت رو خورد نکن واسش. حالا هر طور که شما راحتی و هر کار که شما دوست داری بکن.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)