نقل قول نوشته اصلی توسط Sahar51 نمایش پست ها
سلام خانوم

همه كارشناسا و مشاورا ميگن هيچوقت همسرتونو با طلاق تهديد نكنيد

فعلا كه داري ميگي رابطه ج ندارن و فقط در حد اس ام اسه پس دست نگه دار

انقد راحت و زود زندگيتو نباز

براي زندگي بايد جنگيد چرا تو ميدونو خالي كني برا اون دختر

بذار اون بره پي كارش خدا بزرگه توكل كن

ترخداااااااا نذار قهر طولاني بشه اگه كليپاي ديگه ي دكتر حبشي رو گوش بدي نوشته قهر مرد كشه

ببين من خودم اينو تحربه كردما واقعاً قهر طولاني مردتو از چنگت در مياره

دقت كن به حركات و رفتارت برا درخاست طلاق و فكر به اين مسائل زوده عجله نكن اول بجنگ با تمام توانت

الانم حضوري ببينش باهاش حرف بزن

با اس و زنگ نميشه

موفق باشي
دوست عزيز ممنون كه جواب دادي.

فكر كنم مديران سايت عنوان تاپيك منو عوض كردن.
من از اينكه نوشته بودم كمكم كنيد شرايطمو مديريت كنم منظورم شرايط حال هست كه خونه بابام هستم. واقعيت اينه كه من نخواستم خونه رو ترك كنم ولي به اصرار مادر و مادرشوهرم و به خاطر اينكه تنها نباشم مجبور شدم بيام خونه بابام.
همسر من يه كمي قلدره و هر كاري دلش بخواد ميكنه و اصلا حساب بزرگ و كوچيكي و مسئوليت رو نميكنه. مثلا اينكه از خونه گذاشته رفته و به كسي هم نگفته براي من خيلي سخت بود يه جورايي منو پيش خانوادم خرد كرد البته خودشم بي اعتبار كرد و خانواده من ديگه به راحتي اجازه نميدن من برگردم. البته خودمم نميخوام به اين راحتي برم چون كم كم ياد ميگيره و هر كاري دلش ميخواد ميكنه. چون همچين آدمي هست ميگم. بار اول كه كتكم زده بود من اومدم خونه بابام و اونا نذاشتن برم و شوهرم داييم رو واسطه كرد تا با هم آشتي كنيم هر چقدر كه اطرافيان بهش گفتن قول بده كه ديگه نميزني گفت من قول نميدم كه همينم شد و بازم ميزنه. الانم اگه به راحتي قضيه رو تمومش كنيم ببخشيد پر رو تر ميشه. آدمي نيست كه اگه بخشيده بشه دست از كار اشتباهش برداره مدلش اينه اگه كسي جلوش قرار نگيره تا دلش ميخواد مي تازونه. و من از آينده خودم ميترسم. دلم ميخواد يه طوري باهاش رفتار كنم كه بار اول و آخرش باشه كه خونه رو ترك كرده و بي خبر رفته. آيا اين رفتارش نشون از بي مسئوليتش هست؟ به نظر خودمم كه بي مسئوليته.

من عاشق همسرم بودم ولي اون با كتكاش و با دوست دخترش و خودارضاييش عشقمو از بين برد. الان وقتي اوضاع آرومه فقط دوسش دارم وقتي از اين كارا ميكنه بشدت ازش متنفر ميشم.

حالا قضيه دوست دخترش بماند براي فرصت ديگه. چون فكر ميكنم الان مهمتر از قضيه دوست دخترش قضيه رفتن و نرفتن من به خونه و همچنين چجوري رفتنه كه مهمه.

چرا تهديد به طلاق درست نيست؟
از نظر من قهر هميشه مردكش نيست. توي همين سايت خيلي از آقايون رو ديدم به خاطر اينكه همسرشون نره قهر هر كاري ميكنن. و يا اگه رفت حاضرن هر كاري بكنن تا برگرده.
الان تا اون پيش قدم نشه من اصلا حاضر نيستم ببينمش.