به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 خرداد 97 [ 13:17]
    سطح
    65
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 245
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,386

تشکرشده 653 در 231 پست

Array

خداحافظی با تالار

با سلام خدمت دوستان عزیز
    آویژه عزیز در تاپیک خداحافظی از تالار همدردی متن بسیار زیبایی نوشتن که انگار حرف دل من بود

سلام به همه دوستانم
    هر روز که می گذرد دایره را اینجا تنگ تر می بینم و تیغ سانسورهای خالی از منطق را بیشتر بر گلوی پست هایم احساس می کنم. گویی که تنها و تنها یک جور فکر کردن، هست و لاغیر. یک جور حرف زدن، درست است و دیگر هیچ. این اجبار به تک صدایی بسیار خسته ام کرده ... فرسودگی و خمودگی این فضا بیشتر از افزودگی هایش برایم جلوه می کند ...

روزهای خوشی اینجا داشتم. دوستانی بهتر از آب روان یافتم. چیزهای زیادی یاد گرفتم. تجربه ای به اندازه 5 سال و به تعداد هزاران قصه ای که از شما شنیده ام ...

آن لحظات خوش را همواره در خاطرم نگه می دارم و لحظات نفرت انگیزش را فراموش می کنم.

عشق و شادی بر شما ببارد
    آویژه
    با آرزوی توفیق روز افزون برای دوست خوبمون ... میخوام اعلام کنم که بنده هم با تمام ارادتی که برای خیلی از دوستان اینجا قائلم اما بخاطر یک سری محدودیت ها و یک سری رفتارها میخوام برای همیشه از این تالار برم به 2 دلیل 1. آقای mr dani عزیز بیش از این از دست بنده ناراحت نباشن و بتونن در نبود من یک نفس راحت بکشند ... من دوست ندارم حضورم باعث آزار شخص دیگه ای بشه حالا فرقی نمیکنه این آزار عمدی یا غیر عمد (عدم تفاهم فکری بین دونفر ) باشه
    2. خیلی مشکلات تبعیض - تقلید - سانسور - عدم برابری حقوق و .... اینجا هست که اگه مطرحش کنم مطمئن هستم تاپیک نه تنها اطلاع رسانی نمیشه بلکه به سرعت حذف و یا قفل خواهد شد بنابراین از همه دوستانی که توی این مدت مثل خواهر یا برادر در کنار من بودن و کمک های شایان خودشون رو از بنده دریغ نکردند کمال تشکر را دارم و متاسفم برای افرادی که آزادی فکر ندارند و فقط دنباله رو تفکر دیگران هستند
    انشالا هر جا هستید خوشبختی و سعادت همراه تون باشه
    خداحافظ

[SIGPIC][/SIGPIC]
    ویرایش توسط هم آوا : جمعه 18 اردیبهشت 94 در ساعت 13:05

2. 4 کاربر از پست مفید هم آوا تشکرکرده اند .

hvldk (جمعه 18 اردیبهشت 94), mobin31080 (جمعه 18 اردیبهشت 94), Mr DaNi (جمعه 18 اردیبهشت 94), setare_000 (جمعه 18 اردیبهشت 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)