یعنی چی شوهرش نباید صد در صد مال خودش باشه ؟؟؟؟؟؟
توی مسائل زناشویی همسر ادم باید متعلق به خودش باشه اگر قرار بود ادما همسرشونو با کسی قسمت کنند که ازدواج نمی کردن میرفتن تو خیابون یه دخترو برمیداشتن بعد یه هفته میذاشتن سر جاش اون اقا میتونه برای خودش پیتزا پیراشکی و نوشابه بگیره ولی به همسرش نگه اما نمیتونه و حق نداره که ازد.اج کنه و با یک خانم دیگه احساساتشو قسمت کنه بدون اینکه به خانمش نگه و خانمش راضی نباشه شاید شما یه ادم بی احساس باشید چه میدونم ؟
- - - Updated - - -
واقعا به خاطر تنهایی میخوای این کارو کنی ؟ یعنی دوست صمیمی نداری که تنهاییتو پر کنی پیدا کردن یه دوست فکرکنم راحت تره می خوای ازدواج رو تجربه کنی ؟ خوب خیلی از مرد ها دنبال ازدواج موقت هستند چرا میری یکی دیگرو وسوسه میکنی؟ تازه فقط بیست و 6 سالته ....
- - - Updated - - -
میگی از شخصیتش خوشم اومده مگه هرکسی که از شخصیت کسی خوشش میاد باید باهاش محرم بشه ؟ والا منم از شخصیت خیلی از دخترا خوشم اومده 24 سالمم هست اما حتی نرفتم پیشنهاد دوستی بدم ؟؟ به نظر من شما غرور و اعتماد به نفس نداری که اونموقع شخصیت و ارمانها و درست رفتار کردن برات مهمتر بود
- - - Updated - - -
نمی تونم تصور کنم که اگر یکی بیاد به همسر من این حرفهارو بزنه بگه تو نباید فقط مال شوهرت باشی و بیا باهم باشیم چی کار میکنمخانم شما باغ وحش راه انداختی
- - - Updated - - -
به اندازه کافی جامعه ما فاسد و مسموم هست دیگه کاری با متاهل ها نداشته باشید

خانم شما باغ وحش راه انداختی

علاقه مندی ها (Bookmarks)