سلام من تنهای عزیزم.. خیلی خوشحال شدم که تصمیم عاقلانه و درستی گرفتی.. خداروشکررررررررررررررررر.. .. ااافرین دختر گل... من یه جایی خوندم که بزرگترین خیری که هر کس میتونه به بقیه برسونه نجات نفس خودشه... یا حضرت مسیح فرمودند وای به حال کسی که یه خار رو تو چشم طرف مقابل ببینه ولی کنده درخت رو توی چشم خودش نبینه.. همه ما هر لحظه در معرض خطا هستیم... کدوم امون میتونیم ادعا کنیم مرتکب اشتباه نمیشیم؟ خدا رو شکر که توی اوج نیازهات و مشکلاتت تونستی عاقلانه تصمیم بگیری.. دختر جوان و با استعدادی هستی.. امیدوارم بهترین اتفاق ها برای تو و همه دختر و پسرها ی این مملکت بیفته..دوست گلم همه بچه هایی که توی تایپکت برات نوشتن همگی تو رو عین عضو خانواده خودشون دیدن و میبنند.. میدونی گاهی محبت واقعی قرین خشم و نفرت هم میشه البته نفرت از کژی و خطا و نه خطاکار.. خودتم متوجه شدی همه قصدشون کمک بود و هست... من از تو چند سال بزرگترم و من هم یه من تنهای دیگه ام درست مثل تو و هزاران هزار من تنهای دیگه.. کاملا میفهم همه نیازهای عاطفی و روحی و انسانی رو... ولی هنر، رسیدن به انها به بهترین و درسترین شکلش هست حتی اگه مستلزم سختی کشیدن و یا رنج باشه... این رنج ها خودش نعمت اند ماها علم امون کمه.. میدونی من یه بار از زبان افلاطون خوندم که نوشته بود اکنون بدانیم ان که این جهان را خلق کرد چه انگیزه ای برای این کار داشت؟ او خوب بود و خوب همیشه و در همه حال و نسبت به همه از حسد بری است میخواست همه چیز تا حد امکان شبیه به او شود... من تازه متوجه شدم من معنی خوب رو نمیدونستم... تعریف من نوعی از خوب کجا و این تعریف از خوب کجا... بعدش فکر کردم واقعا این خدا چه قد خواستنی هستا... کلا فهمیدم هیچی نمیدونم... راستی قرار شد برای مشکلاتت تایپیک بزنی و راه حل های درست رو بررسی کنی ها.. الهی دلت شاد بشه از اون شادی هایی که دایمی اند و لایق اشونی[IMG]file:///C:/Users/user7/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]

.. راستی قرار شد برای مشکلاتت تایپیک بزنی و راه حل های درست رو بررسی کنی ها.. الهی دلت شاد بشه از اون شادی هایی که دایمی اند و لایق اشونی[IMG]file:///C:/Users/user7/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]

علاقه مندی ها (Bookmarks)