به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام من به ، پرنده های فداکار

انسان طراحی شده تا مورد چالش قرار بگیره – تا از این چالش ها رشد کنه – قوی بشه و به هدف نهایی که رسیدن به خداست برسه.
    کائنات تا حدود زیادی با ما مشترک هستند.

من عاشق مرغابی ها هستم – یه جورایی میشه گفت فداکارنند – می دونی چرا؟
    مرغابی همیشه هم مسیر دلفین ها هستند – چون دلفین ها به سمت سواحل آرام حرکت میکنند .
    وقتی بخوان به بچه هایشان غذا بدند کار عجیبی انجام میدند - به صورت عمود بر دریا ها شیرچه میزنند – چون حرکت به صورت سقوط آزاد است و در سقوط آزاد سرعت جسم زیاد میشه – در لحظه برخورد به سطح دریا ها بیشترشان از بین می رنند - ولی همیشه راضی هستند و خدا را ستایش می کنند.

خداوند فرمود عبد در گهواره است و گهواره گاهی به چپ و گاهی به راست میرود – یعنی گاهی فقیر است و گاهی غنی - گاهی مریض و گاهی سالم – گاهی خواب – گاهی بیدار .
    بچه را وقتی تو گهواره می زارنند میترسد و گریه می کند . اما وقتی که با گهواره هم ساز شد – اون موقع او را دوست دارد.
    پس خانم، من تنها ، دلواپس تنهایی نشو.............

انسان برای خطا و زمین خوردن ساخته شده. وقتی خطا کردی – زمین خوردی .... ناراحت نشو . بر خدا توکل کن دوباره شروع کن ، آن قدر این کار را بکن تا بتونی راه بری. پس دلواپس تنهایی نشو..........

تو آماده ای – فقط شروع کن - خودت را سرزنش نکن – همه چیز در آینده درست خواهد شد ( ان شاء الله )

ایمان یعنی چیزی که نمی بینی ولی به آن اعتقاد قلبی داری. پس شاد باش..........
    اگر عاشق قلعه ها هستی ، دره ها را بپذیر........آنها بخشی از تقدیرند.

خبرنگار به یه کودک سرطانی گفت : حاضری جا تو با من عوض کنی - کودک سر به آسمان کرد گفت : هر چه از دوست رسد نیکوست.
    خوشبختی واقعی به چهره زیبا – ماشین لکسوس و ..........نیست . خوشبختی واقعی یعنی این که هیچ وقت نامید نشیم و همیشه شاد باشیم.
    شاد بودن در سخت ترین لحظات..........

وقتی از قفس دنیا آزاد بشیم( وابستگی های دنیوی ) ، اون موقع دیگه آزادیم .... اون موقع بر فراز ابرها پرواز کن ... در اون لحظه خواهی دید که مردم از باران فرار میکنند – ولی اگر دوست داشتی از ابرها پایین بیا و به آنها چتر بده – ولی باران نعمت خداست – مرغابی ها اینارو بهتر میدونند تا باغبان جوان.

تو نباید به این راحتی شکست بخوری........مسیر قشنگی در پیش داری و باید به موفقعیت های زیادی برسی.
    آن قدر قوی باش تا در آینده سایه ای باشی برای خانواده ات. همسرت – فرزندانت ( ان شاء الله )

شاد باش ...... و شاد بمان ...... و دیگران را شاد کن.

- - - Updated - - -

2. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

parsa1400 (پنجشنبه 24 اردیبهشت 94), اعجاز عشق (جمعه 25 اردیبهشت 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)