سلام آقا رضای عزیز
عجله نکنید!
دوستان واقعا نظرات خیلی کاملی بیان کردن، بهتره صبر داشته باشید.اینجوری که گفتین خانومتون از کسی خط می گیره بازم نشون دهنده اینه که هنوز درک درستی از ازدواج ندارن من گفتم دیدش به شما مثل دوست پسره اما همونطورکه شیدای عزیز گفتن شما دوست پسرش نیستین که این دیدو داشته باشه و با دیگران در بارتون مشورت کنه!
منم مثل بقیه دوستان میگم بازم صبر کنید اما نه منفعلانه، تو این مدت خودتون به مشاور مراجعه کنید اتفاقا به نظر من سرد شدن الان شما اصلا بد نیست کمکتون می کنه منطقی تر تصمیم بگیرید 1 جورایی تمرینی میشه برای بعد ازدواجتون که احساسات فروکش می کنه، خانومتون بخاطر تعریفا و حمایتای نادرست خونوادشون تا حدی مغرور شده لازمه یکم از موضع غرورش پایین بیاد زیادی شنیده خوشگله و باید واسش اسپند دود کنن میخواد همه اینو تایید کنن!!!

من احساس میکنم خانومتون با همه لجبازیاش ساده و بچس همونایی که بهش خط میدن انگار میخوان گربه رو دم حجله بکشن و شما حساب کار دستتون بیاد که ازشون اطاعت کنید! اما شما باید قاطع باشید اگه این مدت دوری باعث بشه که هر دوتاتون بیشتر قدر زندگینوتو بدونید این فرصتو به خودتون بدید ،نذارید این دوری زیاد طولانی بشه چون قهر زیادم شور آغاز کردن زندگیو ازتون می گیره.
نظر منم مثل ستاره و شیدا جان اینه با راهنمایی 1 مشاور متخصص با خانومتون تماس بگیرید حتی اگه لازمه اجازه بدید مشاور این کارو بکنه!و خیلی قاطع و بدون ابراز هرگونه ضعفی که نشون بده کم آوردید یا می خواین منت کشی کنید(بخاطر ادبیاتم معذرت می خوام) بهشون بگید لازمه هر 2 تاتون 1 تصمیم قطعی واسه زندگیتون بگیرید و انتظاراتتون بیان بشه، بگید این مدت خیلی چیزا براتون روشن شده و اگه به فکر زندگیتون نبودید برای جدایی اقدام می کردین،شرط ادامه رابطه رو این بذارید که حتما همراه شما بیاد مشاوره حضوری و بگید تا زمانی که مشاور تشخیص نداد سر زندگیتون نمی رید!
آقا رضا خانوم شما خیلی به بقیه اجازه میده تو رابطتون دخالت کنن اگه جلوشو نگیرید پس فردا زندگیتون دسته جمعی میشه!!!

لوس بار اومده و لجباز، پیش خودش فکر می کنه با هر مشکلی پدر و مادرش پشتشن و شما رو مقصر می کنن اما بچه هم نیستن،این مشکلات بدون حضور 1 مشاور آگاه و تنها با محبت و حرف زدن شما حل نمیشه نظرات دوستانو جدی بگیرید ما هر چقد راهنماییتون کنیم نظراتمون کارشناسی نیست شما واقعا فرد آگاهی هستید که اومدین اینجا و برای حفظ زندگیتون تلاش می کنید پس حتما مشاوره برید، واستون آرزوی خوشبختی می کنم.