درود
ببخشید یه چند وقتی توی سایت همدردی نبودم
فضایی که ما الان درش قرار داریم با گذشته ها تفاوت داره دیگه مثل قدیم فاصله بین افراد وجود نداره و خیلی راحت میتوان با دیگران رابطه برقرار کرد با نرم افزارهایی که هست فاصله ها برداشته شده البته بصورت مجازی البته نظر من اینه بشخصه افراد تنهاتر شدن ایرانی ها هم ماشاالله تیو چیز یکه تخصص دارن افراطی بودنه
این مشکل شما تنها نیست مشکل خیلی از خانوم های دیگه هم همانند شماست دنیای مجازی خوبی داره نکات منفی هم داره من خودم گروه جوک عضو بودم واقعا خوب بود البته اینجور فضاها حریم ها چندان رعایت نمیشه الان هم یک گروه عضو هستم اکثرا بچه ها شاعر هستند و شعر میگن.
بطور خلاصه بهت بگم با کنکاش کردن به جایی نمیرسی.بیشتر خودت اذیت میشی و حساس اینجوری آسیب میبینی و این سیکل باعث میشه زندگیت بیشتر آسیب ببینه من بشخصه به این روشی که دارید ادامه می دهید اعتقاد ندارم و ترجیح میدم از روش های جایگزین استفاده کنم مگر در مواقعی که لازم باشه برخورد جدی و قاطعانه باشه.
چند سال قبل یه فیلم دیدم آمریکا تام کروز و نیکول کیدمن بازی میکردن موضوع فیلم در مورد خانواده بود و اینکه چه زن و چه مرد فرصت های زیادی داشتند تا روابط خارج از خانواده برقرار بکنند در جامعه آزاد آمریکا فیلمش زرشک طلایی رو گرفتولی یه درس خوب بهم یاد توی زندگیم اینکه حتی وقتی تا لبه پرتگاه هم میرن زن و شوهر تنها چیزی که می تواند باعث بشه به حریم خانواده پایبند باشن اعتماد کردن دوطرف به همدیگست.
لایک کردن فردی یا اینگونه رفتاری که شوهر شما بروز میده بنظر منم درست نیست به کانون گرم خانواده آسیب میزنه.شوهر شما می داند که کاری که انجام میدهد اشتباه است خودش واقفه به این موضوع که باعث میشه شما ناراحت بشید اینو از صحبت هایی که با خانوم صاحب خانه شما داشت کاملا میشه متوجه شد که عذاب وجدان داره ولی از تکنیک فرار رو به جلو استفاده میکنه این خیلی خوبه نشان میده به شما علاقه داره به خانوادش اهمیت میده.
بانوان حساس هستند بیشتر از ما آقایون و به جزئیات توجه نشان میدهند.البته این موضوع از سرشت زن سرچشمه میگیره و نشان از میران بالای علاقه به شوهر است این خوبه ولی بهتره که کنترلش بکنید.یکم رگه بدبینی در نوشته شما دیده میشه وش وهرتان احساس میکنه که هر لحظه در حال کنترل شدن هستش.بنظرم بهتره بجای اینکه سعی در نگهداشتن زندگیتان بکنید و اینکه شوهرتان را در کنار خودتان حفظ کنید بهتره از راههای دیگه وارد بشید.
اگر برات امکان داره از حساسیت خودت کم کن توی گروهی که عضو شما هم عضو بشو البته گروه مناسب مثلا خود ما گروه خانوادگی داریم یا اینکه همسرم توی گروه دوستاش یا آشپزی و هنری فعال هستش و منم چون علاقه مند به شعر هستم توی گروه شاعری گروه مناسب پیدا کنید و ایشون رو هم دعوت کنید دنبال علایق مشترک باشید.
بقول معروف باهاش تبر بزن توی دنیایی که داره وارد شو در کنارش باش اما حد و حدود را رعایت بکن بجای اینکه دنبال تجسس و مچ گیری باشی انرژی خودت راب رای بهبود کیفیت زندگیتان خرج کنید.
بعنوان یه مرد متاهل میگم نظر شخصی بنده البته اینه تنها چیز یکه دوطرف زن و شوهر را به هم پیوند میزنه داشتن عشق و علاقه بینشان احترام دادن شخصیت و اعتماد بنفس داشتن تعهد به حریم خانواده ابراز علاقه دوطرف و بیان کردن آن نزدیک شدن به دنیای همدیگه و..... اینکه همش نگران باشیم و بخواهیم کنترل کنیم تنها نتیجه ای که داره دور شدن از همدیگه و احساس ناراحتی و بدبینی و شکاک بوده و نهایتش هیچ نتیجه ای نداره بجز جدایی.
خلاصه بگم در دوران کنونی نمی توانی شوهرت را مجاب کنی که از فضای مجازی و امکاناتی اینچنینی استفاده نکنه بجاش بهتره یاد بگیریم که چطوری کنترلش بکنیم بجای گارد گرفتن و در مقابلش بودن سعی کن در کنارش باشی.
در مورد اینکهش وهر شما گروه دیگه ای زده و بقول خودش اینکه هرکی توی گروه بد بوده اخاجش کرده و جایی نوشته بودید ایشون گفته معاون گروه هستش و کسی اگه ضوابط رو رعایت نکنه اخراجش میکنه و خودش خوب هاشون رو جمع کرده و یک گروه زده همه اینها بنظرم نشان میده شوهر شما دوست داره دیده بشه و مورد تایید قرار بگیره حالا از نظر شوهرتان این حس رو در خانه نمی تواند توسط شما ارضاء بکنه متوسل شده به دنیای مجازی.
در هر صورت ببخشید طولانی شد
1.حساسیت خودت را کم کن گرچه سخته
2.بهش اعتماد بنفس بده و سعی کن وقتی وارد منزل میشه مثل اوایل ازدواجتان همه هوش و حواست به شوهرت باشه هرکاری دارید بزارید کنار
3.بهش اعتماد بنفس بده تشویقش کن باهاش همصحبت باش اگر حرف یا جمله زیبایی گفت ازش تعریف کن تاییدش کن بزار این حس مورد تایید قرار گرفتن رو از شما دریافت بکنه
4.لطفا تجسس نکن در گوشی شوهرت بیشتر آسیب میبینی و نشان بده که بهش اطمینان داری و اینو به زبان بیار
5.به علایقش توجه نشان بده و سعی کن اطلاعات خودت را بالا ببری در مورد موضوعاتی که براش جالب و جذاب هستش
6. لینک زیر را مطالعه کنید.
http://www.hamdardi.net/thread-154.html
در آخر توصیه من اینه سعی کن بروزتر باشی اطلاعات خودتو بالا ببر بیشتر بخودت برس اجتماعی تر و فعالتر رفتار کن امروزی تر باش آرایش کن ورزش کن لباس های زیباتر بپوش گروها های آشپزی عضو بشو و غذاها و دسرهای جدید درست کن.
پ.ن:بعضی اوقات گرفتن حق مسائل رو بهتر نمی کنه که هیچ بدترم میشه.بعنوان یک مرد اعتقاد دارم استحقاق بانوان ایرانی بسیار بیشتر از وضعیت کنونی آنهاست![]()

ولی یه درس خوب بهم یاد توی زندگیم اینکه حتی وقتی تا لبه پرتگاه هم میرن زن و شوهر تنها چیزی که می تواند باعث بشه به حریم خانواده پایبند باشن اعتماد کردن دوطرف به همدیگست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)