سلام اقا مرتضی چقدر احساسات همسرتونو میفهمم ،
زنها دیرتر سرد میشن تا شما آقایون ، و این از جهاتی شاید برای شما خوب باشه
همینکه همسر سابقتون درد دل کرده باهاتون خیلی خوبه اگه نمیخواست و از این وضعیت راضی بود دلیلی نداشت با شما درد دل کنه و گذشته از این اس ام اس آخریشو جدی نگیرید فقط یه درد دل بود معلومه که توی این 3 ماه خیلی اذیت شده
عده تموم شده درست ولی دلهای شما که سر جاشه هم شما و هم همسرسابقتون همدیگرو دوست دارید
پیشنهاد من اینه که یه هفته 10 روزی اصلا دم دستشون نباشید ، بعدش تا عید فطر بهشون 1 پیام بدید بگید این ماه ،ماه خودسازی و خودشناسی هم هست و خدامیدونه من چقدر تغییر کردمو خودشم بیشتر شناختم ولی خوبه که تو هم اشتباهاتتو قبول کنی
درسته اشتاباهاتت به اندازه ی یک دهم منم نبود ولی من همه رو قبول کردم و پاش وایسادم اما تو حتی همون یه موردم نمیخوای قبول کنی ازت خواهش میکنم یکم بیشتر به رفتارای خودت فکر کنی شاید تونستی منو ببخشی چرا فکر میکنی فقط تو
شکستی من یه مردم و هم دلم شکست هم کمرم
خلاصه یه جوری که هم مهربون باشه هم ایشونو در مورد اینکه خودشونم اشتباهاتی داشته و بهتره به رفتارای خودشم یکم فکر کنه ، ترغیب کنه، بعدش دیگه نه پیامی بدید نه حرفی بزنید نه ببینیدش تا عید فطر
عید فطر صبح اول وقت قبل از نماز عید برید و بهشون بگید که بیا دستی دستی همه چیزو خراب نکنیم این 3 ماه بزرگترین تنبیه بود برای من ، خیلی واضح و روشن بگید که چقدر دلتنگش بودید بعد هم بگید اعظم جان اینهمه جدایی و دوری خوب نیست سردی میاره
بیا تا هنوز عاشق همیم یه فرصت به جفتمون بدیم ، خوب اینطوری خانمتون یکمم میترسه که شما همیشه ام علاقت اینهمه نیست(البته اینو نشنیده بگیرید چون شما قطعا علاقه این همه سال و محبت همسرسابقتونو به این 3 ماه که پس نمیدید) ،
اگه مخالفت کرد هرچی گفت شما هیچی نگو بگو خواهش میکنم بیا بریم نماز عیدو باهم بخونیم بعدش دوباره بقیه حرفاتو بگو ، باهم برید نماز و همون روز عید تا جایی که بحثتون کش میاد شما مقاومت کن نمیگم زوری یه روزه برش گردونید ولی اون روز باید
یه جرقه ای زده بشه ، غزاله جان درست میگن گذر زمان خوبه باعث میشه به خودمون بیاییم اما زیادی بشه دیگه از خودمون درمیایم سردی میاره و.. خوبه آبو به نقطه ی جوش رسوند ولی اگه همینطور حرارت دید دیگه هی نمیجوشه که خشک میشه
این 3 ماه کافیه و خدا هم که اینهمه حکیمه ، حکمتی داشته که عده رو گفته 3ماه ، حتی خودتونم میتونید از رفتار و تفکراتتون بفهمید توی این 3ماه همه جوره تجربه کسب کردید از پشیمونی تا خودشناسی و واقع بینی و این آخری سردی که گفتید و این در مورد
همسرسابقتونم هست ،
آقا مرتضی اگه من تقریبا اصرار دارم دست بجنبونید و تلاشتونو بکنید البته با واقع بینی که ایشون دیگه همسرتون نیست ، بخاطر اینه که
شما اول و آخر باید ازدواج کنید نمیتونید که تا آخر عمرتون تنها بمونید ، و اگه روزی ازدواج کردید هیییچ کیسی بهتر و شایسته تر از همسر سابقتون نیست هم برای شما هم برای ایشون و هم برای فرزندتون
تفاوت پست اولتون با این پست آخرتون گویای خیلی مسائله.

علاقه مندی ها (Bookmarks)