به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 22 خرداد 95 [ 20:54]
    سطح
    30
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 49.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    111

تشکرشده 19 در 15 پست

Array
    دوستان تشکر میکنم بابت وقتی که میذارید و میخایید کمکم کنید..واقعن حرفاتون خیلی تاثیر داشته و داره..چند روزه شستنمو کم کردم..همش این جمله ها تو ذهممه..

"نترس هیچیت نمیشه نترس نمیمیری..

کثیفه ب درک بذار باشه..
    نشور عب نداره.."

ممنونم دوستان عزیزم...

نقل قول نوشته اصلی توسط :)لبخند نمایش پست ها
    دوست عزیز خ ا برای کسی که مریض نباشه گناه محسوب میشه و خدا ازش ناراحت میشه نه برای شما. شما پر از استرسی و برای تخلیه ی استرس اینکار رو میکنی. قطعا اگه استرس

نداشتی این کار رو نمیکردی.بنابراین هر چقدر به این فکر کنی که گناه داره و خدا منو دوست نداره بدتر اینکارو تکرار میکنی. خیالت راحت باشه خدا به هیچ عنوان مثل ما آدم ها خط کشی

شده رفتار نمیکنه درک میکنه و مطمئن باش حداقل به خاطر این کار از دستت ناراحت نیست. با خیال راحت نماشزهاتو بخون و اصلا این مسئله تو ذهنت نباشه این کار رو کردی.

این شکایاتت از خدا به خاطر سنته!!! یکم که بزرگ تر شدی دیگه از این حرفا نمیزنی.به خاطر اینکه هر چی تو جامعه باشی بزرگ تر میشی.

اما در مورد لکنت زبونت و اینکه کاش خواهر داشتی. والا اگه خواهرت من بودم با این همه آه و ناله و فغانت مثل گربه میذاشتمت تو نایلون سیاه میبردمت یه جای پرت گمت میکردم که دیگه

صداتو نشنوم :)
    میدونم دعوا کردنتون بخاطر منه تا ب خودم بیامو شرو کنم درمان وسواسمو لکنتمو.زندیگمو بسازم...

لبخند اره خودمم میدونم وگفتم که خوبه ندارم چون وضعم بدتر میشد..تو پست های قبلیمم گفتم ..برادری جلو خاهرش کم بیاره ب درد نخوره خیلی افتضاحه..

ولی خب چ کنم منم دلم میخاد خاهری داشتم..حق ندارم..:(؟

نه نمیفهم شب روز چیه؟خدا چیه کیه کجاس؟خودم کیم..هدف چیه..

نمیفهم.من تاحالا فرصت فک کردن ب اینارو نداشتم..انقد تو عذاب بودم هر وقتی گیر میاورم صرف تفریح میکردم..چون شادبودنم اونم فقط ب ظاهر توهمین چند ساعت بود و بس..

الانم تمرکز ندارم..بخام ی متن 10سطری بخونم اولشومیخونم با جمله اخرش اعصابم نمیکشه:((
    _______

خب شما قط نخاع سرطان و.. رو بدتر از مشکلات من میدونید دیگ درسته؟؟؟

پس ببین چقد تو عذابم که بدترازاینا هم شکایت دارم.حتی گاهی شده ارزوی سرطان میکردم..میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روانشناس مگه رایگانه؟؟؟؟احیانا"
    پول نمیخاد؟؟؟

بابا من خونوادم نمیدن زوره؟؟؟

باید صبر کنم بعد خدمت با درامد خودم برم دکتر..که اول باید کار
    پیدا کنم....

برای کار اعتمادبنفس میخاد ندارم..
    اگه برم بادوستم تو کار داروخونه لکنتم مانعم میشه..
    این فکر منبع درامد و وشغل کل ذهنمو داغون کرده..اح

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط parmida22 نمایش پست ها
    بله الانم وسواسش خوب شده و لکنتشم رو به بهبودیه.از حرفات فهمیدم که خانوادت و داداشت تقصیری ندارن.خودت ادم ضعیف و بیااراده ای هستی,و با اینکارات میخوای بی عرضگیه خودتو بندازی تقصیر دیگران تا خودتو تبرعه کنی,ببخش که رک گفتم.اما خوبه که خواهر نداری چون تو که نمیتونی واسه خودت کاری کنی و هی میگی نمیتونم نمیکنمو میندازی گردن این و اون به درد خواهرتم نمیخوردی و این وسط فقط یه نفر به مقصر های بد بختیت اضافه میشد.اگه من خواهرت بودم یه سیلی ه محکم میزدم گوشت که بدونی هیچ کاری نشد نداره داداش بی اراده.من کسایی و میشناسم که اعتیاد رو ترک کردن,بدترین عادتاشون و هرچند سخت بوده ولی ترک کردن.حالا کسی که معتاده باید دیگه بشینه و بگه دوستام مقصرن که معتادم کردن,خب به درک اگه تو خودت عرضه داری ترک کن.بهت پیشنهاد میکنم تا اعتماد به نفس و اراده پیدا نکردی ازدواج نکن.چون تو در مقابل چنین مسعله ی کوچیکی که کنترلش دست خودته اینقدر ضعف نشون میدی وای به حال مشکلات زندگی مشترکت.برو جلوی اینه یه سیلی بزن به خودت بگو بد بخت بیچاره یه کم به خودت تکون بده,مثلا تو مردی,شاید بهم فحش بدی یا ازم بدت بیاد ولی شاید بعدها معنی حرفامو بدونی.من سنم کمه ولی چون زود ازدواج کردمو مشکلات زیادی پشت سر گذاشتم تجربم زیاده,من ۱۶سالگی ازدواج کردم و الان ۲۳سالمه و یه دختر دو ساله هم دارم.من جای خواهر نداشتت.یه کم به خودت بیا.

بابا کم دعوام کنید خو.
    مشکل دارم جرم که نکردم..چرا تقصیر خونوادم نیس؟؟؟

چرا همه میگن مقصر فقط وفقط منم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو همین حال موندن اره تقصیر منه که تلاش نمیکنم که اونم چون نمیتونم بکنم..

ولی تو بوجود اومدن مشکلاتم من مقصر نبودم چرا نمیفهمید اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

چجوری میگید من مقصرم که لکنت گرفتم؟؟؟؟ها..من نشستم فک کردم گفتم لکنت بگیرم ببینم چجوریه؟؟؟؟؟یا تمرین انجام دادم لکنت داشه باشم؟؟؟

ای باباا.....

لبخند این حرفام شامل شمام هستا...من میدونم تلاش کنم میشه خوب شد میشه زندگی کرد ولی خب دیگه نگید که همه گناها تقصیره منه ک..احححححححح

من اینجا ب پیام خصوصی دسترسی ندارم نمیدونم چرا..پارمیدای عزیز اگه مایل بودی تو همیاری عضو شو در مورد برادتون باید چنتایی سوال بپرسم شاید انقد که مشکلاتم شبیه ایشونه بتونه کمکم کنه..
    نام کاربریم تو همیاری اینهA@92

بازم تشکر از تک تک عزیزان.

2. کاربر روبرو از پست مفید **ali** تشکرکرده است .

:)لبخند (سه شنبه 09 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)