نقل قول نوشته اصلی توسط الهه4 نمایش پست ها
ممنونم از همگی،سحرجان ویژگی خاصی نداشتن فقط من چون اولین کسی بود که باهاش رابطه داشتم بهش وابسته شدم و عاشقش شدم نتونستم جدا بشم ،منظورم این نبود ایشون پول بده درس بخ نم ولی الان تو این برهه من نمیتونم جدا بشم خودمو میشناسم چرا وقتی که میتونم صبر کنم چن وقت دیگه با خیال راحت و وقتی که کل پولامو ازش پس گرفتم جدا بشم الان عجله کنم اینجوری کل وام و اینارم میندازه گردن من تازه من میشناسمش این طلاق بده نیست کم کم چند سال باید بدوم تو دادگاهها من خیلی سبک سنگین کردم که این نتیجه رو گرفتم،ولی جالب که اینقدر تفاوت تحصیلی مهم یعنی همه تا تحصیلاتو میبینن میگن جدا شو نمیدونم همش میگم نکنه من مقصرم این وسط
تاپیک شما هم بسته می شه
اینجا برای دریافت مشاوره هست نه خبر رسانی
شما از اولش هم قصد جدایی نداشتید ، فقط می اومدید یه همدردی گرفته باشید . امروز امام زمان هم برای شما ظهور کنه ، کار خودتون رو می کنید.
اینجا مگه کسی شما رو می شناسه این بهانه های الکی و مسخره رو می یارید ؟
پولم رو پس بگیرم ، کمک مالی کنه برای تخصصی و ...
اینها بهانه ایی بیش نیست
به زندگی خودتون برسید و وقت بچه های سایت رو هم نگیرید ، شاید انرژی که برای شما می زارن ، برای بقیه بزارن نتیجه بهتری بگیره .
به هر حال مسیر خودتون رو می رید و به نظرم به جای رفتن پی تخصصی و طلاق و ... فکر رفتن به روانشناس برای عادت ها و البته وسواس های رفتاری خودتون برید .
کاملا علائم وسواس های رفتاری تو زندگی شما مشخصه