ببینید الهه جان اگر ایشون حداقل یه لیسانس از یه دانشگاه خوب داشت شما اونموقع هم با ایشون تفاوت تحصیلاتی داشتی اما مشکلاتت به اندازه ی الانت نبود شما نمیتونید منکر این قضیه و تاثیرش بشید دنیاتون باهم متفاوته هرچقدرم بگی نه بازم هست
مردا نباید حس کنن از زنشون پایین ترن نباید حس کنن که در برابر زنشون چیزی برای گفتن ندارن وگرنه برای اثبات خودشون مجبور میشن به کارای دیگه دست بزنن مثل بی محلی کردن اینطوری حس قدرت بهشون دست میده که اون با اونهمه جاه و جلالش من بی محلش میکنمو اون التماسم میکنه
من زنمو تحقیر میکنم که به ذهنشم خطور نکنه تحقیرم کنه
من میزنمش اینطوری نشون میدم مرد هستمو قدرتمند یه جورایی فرافکنی میکنه
هرچقدر تحصیلات پایین تر این رفتارها شدیدتر چون هم فیلترهای درونیش کمتره هم احساس کمبودش شدیدتر
اینم بگم میتونه حتی یک ذره ازین احساس ها رو شما بهش انتقال نداده باشید پس خودتونو مقصر ندونید که من کجاها این حس رو بهش دادم
شما هرجایی که خواستی باشی همین بودن این حس رو بهش داده
تلاشتون برا ادامه تحصیل این حس رو میده
طرز صحبتتون رفتارتون متانتتون همه چی میتونه این حس رو به ایشون بده چون خودش خوب تفاوتو احساس میکنه
در نتیجه شمامدام باید مشغول کنکاش در خودت باشی مگه من چکار کردمو چطور رفتار کردم و مدام دنبال ایشون بدوی و ایشون بازهم از شما فاصله بگیره و این فاصله براش لذت بخشه
این یه قسمت ماجرا
قسمت بعدی مربوط میشه به تفاوت دیدگاهتون
که بازهم متاثر از تحصیلاتتون هست شما خوشبختی رو در چیزی میبینید که برای ایشون شاید خنده دار باشه
یه مثال ساده برات بزنم من یه تاپیک زدم و راجع به ادامه تحصیل و مادر شدن نظر خواهی کردم که شما خودتونم زحمت کشیدین و اومدین نظر گذاشتین
با وجود اینکه اکثر کسایی که برام نظر گذاشته بودن تحصیلکرده بودن اما به نظرتون چند نفرشون واقعا شرایط منو درک کرده بودن؟ چند نفرشون نگرانی های منو کامل حس کردن؟
چندنفر فهمید که شرایط من چطوریه؟ که امتحان تخصص چقدر سخته و محاله بشه با بچه تونست قبول شد کسایی تونستن شرایط منو بفهمن و منو از تردید نجات بدن که شرایط منو از نزدیک تجربه کرده بودن با اینکه همه اکثرا تحصیلات دانشگاهی هم داشتن
پس الهه جان منکر تاثیر تحصیلات توی زندگی نباید شد بیشتر از اونی که فکرشو بکنی میتونه اثر بذاره
شما شاید اگر با یه پزشکم ازدواج میکردی بازهم ممکن بود که زندگیت شکست بخوره اما هم مدلش فرق میکرد هم احتمالش کمتر بود
اون موقع وقتی میخواستی جدا شی تهدید به اسیدو ......نمیشدی
امیدوارم قدرت اینو پیدا کنی که زودتر تصمیم درستو بگیری
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)