لبخند حرفت درسته خودمم تعجب میکنم دوسال گذشته تا سه بار دیدمش فقط خخخ چرا انقد روش مانور میدم متاسفانه حافظه من خیلی قویه اینوجدی میگم مثلا اسموفامیل تمام دوستای ابتدایی راهنمایی دبیرستانم اسم معلمام تمام امتحانایی که تودانشگاه دادیم سوالای کنکور همرو یادمه مثلا دوستم ریاضی افتاده بود بمن گفت ساناز پارسال چ سوالایی اومده بود ؟منم همرو گفتم بهش مونده بود
فکر میکنم این یه علتشه حقیقتا اینه من وسواس فکری گرفتم
تازه خبرندارید که توخونه چجوری درموردش حرف میزنم مثلا ب خواهرم میگم اینکارتو اگه سامان میدید عصبانی میشد یا تو بیرون یبار یه بچه دیدم خوشتیپ بود گفتم عه بچگی های سامانه اخه کفش کالج پوشیده بود حتی وسواسم ب خواهرمم منتقل شده یبار هواسش نبود داش درمورد یه همسایه ب مامانم میگف مامانم پرسید کدوم همسایه؟خواهرم گف سامان خخخخ
یجورایی انگار دارم باهاش زندگی میکنم اخه مگه نمیگن دل ب دل راه داره؟ینی بیخوده؟
راستی باغبان بنظرت ابریشم شدم؟ من فکر میکنم طنابم ابریشم باقیچی پاره میشه
لبخند راستی منظورت از این که گفتی اگه دختربودنموقبول میکردم چیه؟ بعضی ادما با تمام وجود عشقشونو نثار اونیکه دوسش دارن میکنن منم کردم . میدونید چیه یجورایی خودمو دارم گول میزنم تا حالم خوب شه و بتونم کارامو کنم مثلا ب خودم روحیه میدم میگم سامان ته دلش تورو دوس داره حالا راستو دروغو نمیدونم ولی یکارمیکنم بتونم درس بخونم دنبال کارام باشم تا ب اون حس کمال گرایی که دارم اروم شم اخه لامصب مشکلاتم یکی دوتا نیس که ازین ورم باید اون کمال گراییمو درست کنم بعضی موقعا انقد درس میخونم ک سامان یادم میره ینی کمال گراییه بدتره تومن هی یاد موقع اعلام نتیجه میفتم بیشترمیخونم شایدم چون پارسال قبول نشدم این ناراحتیا بخاطر این بود ن سامان شایدم هردوش
بچها کلا یجوری شدم رفتم تایپیکو همونکه عزت نفس بود خوندم ب یکی بدجوری توپیدم خخخخ گفتم وا چرا من ب این اینجوری حرف زدم اینکه چیزی نگف اخه اونموقع حالم بد بود بعضیا مراعاتموکردن الان نتیجه روحیمو میبینن بعضیاهم هرچی دوس داشتن گفتن
شایدم دعواهاشون تاثیر داش
راستی سریال تنهایی لیلارو میبینید؟یاد خودم میفتم پسره تو سریال مثل من موقعیتشوداش بخاطر خدا نرف خدا بهش جایزه داد اخرباهاش ازدواج کرد تازه دختره از پسره سرتره حالا اگه منوجاش بزارید من ازون سرتر بودم گفتم پس جایزه من چی ؟ زلیخا ب یوسف رسید حتما یه حکمتیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)