بسه تو فقط مشکلت خانوادتن؟زندگی خودت داره نابود میشه چرا نمیبینی دختر توکه میبینی شوهرت قدردان نیست ازشون کمک نخواه والا منم جای شوهرت بودم عمری خونه بابات نمیومدم یه مدت قیدشون بزن میفهمی؟شوهرت خسته کردی تودیگه دختر بابات نیستی از همین نوع گفتنت که بریم خونه بابام معلومه چقدر توی نوع درخواست از مرد ورام کردنش ناوارد وناشی هستی کارات با دستور میگی بعد دوباره میگی چرا هی گردن کج نمیکنی جلوی مامان بابام
خانومی ایده ال ترین مردم بود همین رفتار داشت وفقط حرف ناسزا نمیزد واحترام حفظ میکرد وگرنه حاظر نمیشد نوکر مامان بابات بشه چرا نمیبینی واقعا داره از حرص پدرمادرت میترکه میخواد زهرشو بریزه بهشون فش میده
ناراحت نشیا ولی رفتارات روی اعصابه بعد که کارتون بیخ پیدا کرد کتک کاری شد وسردی شد وخیانت اینا شد بعد دوباره میای میگی وای خانوادم انقدر بهش لطف کردن اون اینطوری کرد زندگیتو نابود نکن خانم اصلا یه مدت مرخصی بدون حقوق بگیر بشیت بچت نگه دار یا یه پرستار بیار توخونت کلا پای مامانت از خونه ببر پای خودتون از خونشون ببر اون حس میکنه توزورش میکنی معلومه میبینه عشق خانوادتی میگه بیا طلاقت بدم برو خونه بابات عشق کن بزار فکر نکنه مجبوره ومقاومت کنه خودش اگه خواست واسه خوشحالیت ببرتت خونه پدر مادرت من فکر میکنم تو فقط جای خوابتو از خونتون جدت کردی هنوز فکر میکنی دختر تو خونه ای الویتت بزار شوهرت اول رضایت اون دوم بچت سوم خانوادت

علاقه مندی ها (Bookmarks)