عزیزم خب وقتی میگند فلان مارک و مدل و بپوشید ازشون بخواین خب خودشون برند براتون بخرند بگید من سلیقه همسر عزیزم و قبول دارم برو هرچی دوست داری برام بخر...
یا یکروز و تعیین کنید بهشون بگید امروز بریم خرید و اجازه بدید خودشون انتخاب کنند.
یا اگر گفتن خودتون بگیرید برو خودتم انتخاب کن بعد همسرتو ببر نظرشو بدون بعد که موقع حساب کردن میرسه ازشون بخواین خودشون براتون بخرند.
اگر ازنظر مالی مشکل داشته باشید که خودشون چند بار که اینکار و بکنید دیگه ازتون نمیخواین لباس مارک و گرون قیمت بپوشید. ...
اینجوری شما خودتون و راغب نشون دادید بعد ایشون میفهمند که اشتباه کردن لباس مارک قیمت بالایی هم میخواد...
تازه صاحب چند لباس شیک هم میشید...:) تازه همسر حرف گوش کنی هم بودی به خواسته همسر توجه کردی....
وقتی ساعت شش از سرکار میاین، ایشون هم میگند چرا همش در اشپزخانه بسر میبرید بیاین باهم فیلم ببینیم، با خنده بگید چشم همسر عزیزم اتفاقا خسته هم بودم پس احتمالا شام امروز در خدمت همسر جانیم...
یا اگر فیلم تموم شد ازتون خواستن شام چی دارین؟ بگید بعلت درخواست همسر برای دیدن فیلم نتونستم شام درست کنم....
بعدشم میتونید خودتون و کمی لوس کنید به بهانه اینکه خسته اید .... ازشون بخواین در شام درست کردن کمکتون کنن...
عزیزم این مسایل چیزی نیست که نشه حلش کرد فقط باید کمی مهارت و سیاست داشته باشی....

علاقه مندی ها (Bookmarks)