با سلام و احترام
دقیقا همین طور هست که کیوان گرامی بیان کردند.
واقعا در این محیط عزیزان زیادی همواره زحمت کشیده ، می کشند و خواهند کشید. و کیوان جزء فعالترین و خالصترین کاربرانی بود که وقتی به مدیریت تالار در آمد با همه خلاقیت و سلیقه و توان خود در مدیریت تالا رهمت گماشت.
متاسفانه همدردی هیچ وقت نتوانسته است قدردان واقعی مدیران خود باشد. اگرچه برای مراجعان انرژی تمام می گذارد.
کیوان فردی دقیق و پرنشاط در مقام مدیریت فعالیت کرد.
میانه روی و اعتدال به نحوی که همه کاربران با او رابطه خوبی داشتند و ارزش او را پاس می داشتند.
گرچه که ایشون به خاطر سخت گیری هایی که همدردی بر دوشش گذاشته بود گاهی مورد اعتراض قرار می گرفت ولی ایشون حداکثر انعطاف را با کاربران داشت.
از آنجا که اخیرا اعتراضاتی بر نام مدیرانی که عملا به خاطر مشغله کم فعالیت بودند به ما می شد و گاه و بیگاه هم با آنها در میان گذاشته بودیم، ناگزیر شدیم فقط مدیران فعال را اعلام کنیم و سایرین را بازنشسته اعلام کردیم.
من همین جا قصور خود را در عدم سپاسگزاری و قدرشناسی نسبت به کیوان عزیر و سایر مدیران را اعلام می کنم. و ضمن تقدیر و تشکر فروان از اقدامات ارزشمند آنها طلب بخشش می کنم.
این مدیران و بعضی از عزیزان که اکنون در مقام یک ادمین و صاحب سایت خدمات ارزنده ای در وب دارند.، متواضعانه در این تالار زحمات زیادی کشیدند که البته آنها توقعی از ما نداشتند و به خاطر اهداف عالی و انسانی خود کمک های فراوانی به همه کردند. اما جا دارد از این بزرگان همیشه تشکر و قدردانی شود.
البته کیوان گرامی خودشان به عنوان ادمین یک سایت واقف می باشند که گاهی مشغله های فزاینده موجب اهمال و سهل انگاری و خطای ما مدیران می شود که البته خطای بزرگی هم هست ، از جمله همین قدرناشناسی و ناسپاسی ها .
از خدا می خواهم کیوان گرامی و سایر مدیران بازنشسته و همه اعضاء فعال و سازنده ای که در این تالار فعال بوده و هستند و به مدد و کمک آنها این تالار خدمات رسانی می کنند، هر کجا هستند بر توفیقاتشان روز به روز افزوده شود.
واقعا راست گفته اند که : دوام دولت اندر حق شناسیست:

علاقه مندی ها (Bookmarks)