سلام
نظر شخصی خودم رو میگم...
.
اونطور که توضیح دادین با وجود اینکه تحصیلات عالیه دارین ولی هنوز فلسفه ازدواج و زندگی مشترک رو درک نکردین و مسائل مالی و روابط بین فردی (علی الخصوص بعد اقتصادی) شدیدا زندگی شما رو تحت تاثیر قرار داده.
.
چند عامل جداگانه میتونه این شرایط رو بوجود آورده باشه.
اول اینکه خانم شما با این رفتارش میخاد که به اصطلاح گربه رو دم حجله بکشه و از ابتدا سعی در کنترل مالی و روابط خانوادگی و اجتماعی شما داشته باشه که با انفعال های شما که کمی توضیح دادین موفق هم بوده.
دومین احتمال اینه که با وجودی که شما ازدواج کردین ولی از همدیگه فاصله دارین و این دوری میتونه این تناقضات و درگیری ها و سوء تفاهم ها رو ایجاد کنه.
سوم اینکه شما از ویژگی های شخصیتی خودتون چیزی نگفتین شاید تیپ فکری همسر شما طوری هست که مرد ایده آل زندگیش رو یک مرد مقتدر و مستقل از هر بابت (علی الخصوص مالی) و مهربان و از همسر مشورت بگیر و ... خوشش میاد و میبینه که افسار امور مالیتون رو میدین دست خواهر یا برادرتون شما رو فردی کم توان و غیر مستقل حساب میکنن و باعث ایجاد تنش و حساست در همسرتون میشه.
.
مدیر همدردی و خانم شیدا به نکته های خوبی اشاره کردن. فقط میتونم توصیه کنم که زیاد در برابر خواسته های همسرتون منفعل نباشین و در برخی موارد حتی نیازی به ارائه توضیح و دلیل منطقی برای تصمیم هاتون نباید داشته باشین و حتی با وجود نظر مخالف حرف آخر رو مرد خونه باید بزنه. (لطفا دقت کنین که نه همیشه ، فقط تو موارد کاملا خاص ).
.
متاسفانه ریشه برخی مشکلات زندگی مدرن و امروزی برمیگرده به تداخل و یا جابجایی وظایف و اختیارات زن و مرد در زندگی مشترک. یک تاپیک مرتبط با این تداخل وظایف : شوهرم بی عرضه است و به درد هیچ کاری نمی خوره. چیکار کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)