نوشته اصلی توسط
نارجیس
من احساس میکنم شما علاقه ای برای ادامه دادن این زندگی ندارین... اگر اینطور باشه و دیگه همسرتونو دوست نداشته باشید دیگه راهنمایی های ما تاثیری نداره...برای طلاق هیچوفت دیر نیست اقای محترمم...چه اشکالی داره برای اخرین بار تلاش خودتونو بکنید... من میگم یه فرصت دیگه به همسرتون بدین... اگر اینبار هم دیدین دوباره شد همون آش و همون کاسه اون موقع میشه فکر دیکه ای کرد...اینبار بیاید نقش یک همسرررر با رفتار جراتمندانه به اضافه توجه و محبت به همسر را در پیش بگیررید.. من میگم جواب میگیرید....اقای محترم محبت کردن به همسر معنیش این نیست که همسرتونو سوار ماشین کنید و ببرید و بیارید.. یعنی منظور من این چیزها نبود.... من میگم شما درست برخورد کن تا همسرتون هم رفتارهای درست رو از شما یاد بگیره... چه اشکالی داره؟؟اگر اون از شما تشکر نمیکنه شما تشکر کن تا یاد بگیره....بهش بگو ممنون که اینقدر تو خونه برای من زحمت میکشی... بهش بگو ممنون که به مادرم احترام میذاری.... وقت اخلاقش خوبه ازش تعریف کن... بهش بگو عاشق این اخلاق خوبت هستم..... اقای عزیز زبان و نووع کلماتی که به کار میبیرید در گفتگوی با هسمرتون واقعاااااااااااااااا جادو میکنه.... نظر من اینه که باید نقاط ضعف موجود در همسر را تبدیل به نقاط قوت کرد............. یعنی اگر میبینی به مادرت احترام نمیذاره... نباید مستقیم بگی برو ازش معذرت خواهی کن.. یا بگی تو چرا به مادرم احترام نمیذاری... باید خیلللللللللللی سنجیده عمل کنی.... مثلا بگی من میدونم رفتارهی تو نسبت به رفتار مادرم خیلی سنجیده تر هست و میدونم اونقدر عاقل هستی که خودت میتونی این مساله را حلش کنی و من بهتر میدونم دخالت نکنم....همین پست اخیرتون خیلی چیزها رو مشخص کرد......... شما تعریفتون از توجه و محبت به خانم کاملااا متفاوته با اون چیزی که من مد نظرم بود....بهتره به جای ریز شدن به رفتارهای خانمتون رو رفتارهای خودتون تمرکز کنید و در ضمن احترامی که به خانمتون میذارید انتظاراتتون رو با روشی درست ازش بخواهید....تا حالا خود شما شده از خانمتون به خاطر زحمتهایی که تو خوونه میکشه تشکر کنید..؟ نگید کاری نمیکنه که محاله... بالاخره هر چی باشه اون خانم شما بوده تا الان... پس ایا شده تا الان ازش تشکر کنید که انتظار دارید اون این کار را انجام بده؟؟باز هم اگر تمایلی داشته باشید که رابطتون درست بشه من تو تاپیک های بعدی در مورد نحوه برخورد با خانمتون بیشتر خواهم گفت... و باز نظرم اینه که شما هم خیلی مقصر بوده اید تا به الان..... من جای شما بودم در اسرع وقت مشاورم رو عوض میکردم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)