به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 28 اسفند 94 [ 01:54]
    سطح
    61
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Social5000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    1,080

تشکرشده 816 در 264 پست

Array
    آره گلم ... دلیل هرچی میخواد باشه فعلا که رفتاراش به اون صورت دراومده ...
    یه چیزی که بهت کمک میکنه کمتر حساس باشی رو رفتارای آزار دهنده ،فکر کردن به این مسئله اس که "من مسئول اصلاح و تربیت اون شخص نیستم .من زمان انرژی کافی برای درست کردن رفتار و گفتارش ندارم چون در اینصورت اون زمان و انرژی که میتونست برای خودمن مفید باشه صرف چیزی میشه که در نهایت به هدر میره..."

بعد اینکار رو خودمون متمرکز میشیم که خودمون رو ارتقاء و پیشرفت بدیم به اصطلاح ظرف وجودی خودمون رو بزرگتر میکنیم که جا برای دریافت نعمت ها و خوبی ها و هرچی که بهش فکر میکنیم(علایق ،خواسته ها و آرزوهامون) داشته باشیم ...

- پایه اصلی کار گسترش افکار مثبت هست نسبت به پیرانمون و دوست داشتن خودمون ...

احساسات منفی مثل کند کننده و مانع عمل میکنه ...از خودت بپرس :

وقتی به چیزهای بد فکر میکنم حالم بد میشه یا خوب ؟
    به چیزهای خوب فکر میکنم حالم بد میشه یا خوب ؟

و اینم بپرس :
    من حال بد میخوام یا حال خوب ؟
    وقتی حال خوب دارم کارها خوب پیش میره یا حال بد ؟
    زندگی با حال بد لذت بخشه یا حال خوب ؟

جواب اینها بهت کمک میکنه...

- حتی میتونیم رو دوتا موضوع اخلاقی و رفتاری خودمون کار کنیم اونایی که فکر میکنیم نباشن بهتره
    برای مثال خود من رو دروغ و و نحوه بروز عصبانیت خیلی کار میکنم یعنی در هرشرایطی به این فکر میکنم که دروغ نگم و مدام دنبال کلمات و جملاتی میگشتم که بشه گفت و درعین حال دروغ نباشه ،الان راحت تر شده برام....(این برا این نبود که زیاد دروغ میگفتم نه!!! برای اینه که اصلا نگم)
    یا همین عصبانیت و بروزش که در هرشخصی به صورتهای مختلف هست...که من سعی کردم از حالت اعتراضی و پرخاشگونه به حالت نقد گونه غیر مستقیم در ایام صلح و سازش دربیاد ، با کمترین جملات !
    چون پرحرفی و لحن حرف زدن تند و اعتراضی مانع از شنیده شدن حرف اصلیمون میشه ...

n تا جمله میشه گفت برای ادا کردن یه موضوع و مطلب... اونی رو انتخاب کنیم که دارای اثر باشه ...
    کمی تمرین میخواد + شناخت شخصیت طرف مقابل..
    مهستی عزیز هم اشاره کردن و چنتا جمله بیان کردن...لازمم نیست مثل همون ادبیات باشه ...هرکسی با ادبیات گفتاری مناسب زبان فرهنگی و اقلیمی خودش...

- یک نکته هم درباره هنر گوش دادن : اکثر ماها به حرفا گوش میکنم که فورا یه جواب بدیم ...درصورتیکه همیشه نیاز نیست...

اینو بتونیم کنترل کنیم که عالی میشه !

- مشاورم که میری رفتارای طرفهای مقابلت رو توضیح میدی کمی هم درباره واکنش های خودت و فکرهاو احساساتی که اون لحظه داری براشون بگو تا راهنمایی و مشاوره بهتری بهت بدن ..
    هردو طرف معادله رو بیان کردن به جواب و راه حل دقیق تر بسیار کمک میکنه .مشاور درموردت قضاوت نمیکنه مطمئن باش گلم ... بهشون اعتماد کن.....
    اگه اون لحظه راه حلشون رو نمیتونی بپذیری انجام بدی حتما بگو ...حلش کن بعد بیا بیرون و توصیه هاشونو بکار بگیر...(بالاخره پول میدی که مشاوره بگیری - اینطور نباشه که حرفاتو میزنی ،خالی بشی بعد بیای بیرون و تمام!! )

راستی تا یادم نرفته بگم حتما دنبال یه کار مناسبی باش که فعلا ساعات کمتری تو خونه صرف کنی و کارهایی که میکنی و قراره انجام بدی نتیجه بده،،اینو در راستای همونا انجام بده ...موضوعات دیگه رو قاطی این مسائل نکن که دچار آشفتگی و سردرگمی میشی ...نمیشه یه عالمه موضوع رو باهم حل کرد ... یکی یکی ...اصلا دوتا دوتا ولی دیگه سه تا سه تا نمیشه !!

- با این چنتا کار حالت تقابل که بوجود اومده کمتر و کمتر میشه و هرچقدر کمتر بشه بیشتر درکت میکنن و از زندگیت راضی تر میشی و خوشحال تر ...مطمئن باش گلم . به خودت باور داشته باش و به کارهایی که میکنی

پ.ن:اینا خلاصه و چکیده حرفامه در مورد مسائلی که داری.امیدوارم برات مفید و مثمر ثمر باشه ...

موفق باشی گلم
    ویرایش توسط یاس پاییزی : چهارشنبه 15 مهر 94 در ساعت 19:57

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)