به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 691

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 دی 98 [ 13:15]
    سطح
    73
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    894

تشکرشده 1,236 در 375 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام عزیز دل
    خدا می دونه چقدر از شنیدن این پیامت خوشحال شدم!

یعنی حال و احوال منو دگرگون کرد...
    فرشته یه چیزیو راستشو بگم؟ وقتی من یه روزهایی حالم بد بود میومدی برام می نوشتی غصه نخور! منم این روزها را داشتم و تموم میشه... و می گفتی نامزدت مثال نقض بود . یه جوری باهات هم حسی پیدا می کردم و امید پیدا می کردم که فرشته هم این راه را گذرونده هدی تو ناامید نباش... حتی اون پیامت را هر وقت حالت ناامیدی پیدا می کردم می رفتم می خوندم که

وقتی اون اتفاق بد برات افتاد من خیلی برات ناراحت شدم. و وقتی هم که بهمون گفتی نامزدیت را می خوای به هم بزنی من خیلی شوکه شدم!!!

باورم نمی شد خدا جواب صبر یکی را این جور بده... همش فکر می کردم نکنه یه وقت تو خودت داری اشتباه می کنی. کلی سوال و ...برام پیش اومد راجع به روزی من لا یحتسب خدا و امتحان خدا.عدالت خدا تو امتحان گرفتن قبل و بعد ازدواج ، قسمتی که خدا برای آدم در نظر گرفته وووو باور کن همین امروز خیلی به یادت بودم. از ته دل...حتی می خواستم برم تو سیمرغ بگم بچه ها تو را به جای من دعا کنند. آخه این هفته نوبت منه!!! دوست داشتم تو هم تو سیمرغ بودی...

وای الان از روضه اومدم و همش به این سوالات فکر می کردم اومدم همدردی که برم تو سیمرغ تو را بگم برات دعا کنند ولی با این پستت مواجه شدم!
    نمی دونی به خدا نمی دونی چقدر خوشحال شدم...
    هم خوشحال برای تو...

هم خوشحال از این که واقعا همیشه صبوری جواب می ده... و صبر تو جواب داده و خدا بعد از اون همه صبرت تو را بی نتیجه نذاشته.

خیلی دلم را روشن کردی...
    برات دعا می کنم که با نامزدت بهترین زندگی را داشته باشی و همیشه تو مراحل سخت صبر را در نظر بگیری... چنان که تو مرحله خواستگاری هم خودت به من همیشه صبر را گوشزد کردی....

بازم می گم هرچی بگم خوشحال شدم کم گفتم.
    منتظر خبرهای بهتر و خوش ازت هستم.

خدایا شکرت... شکر...
    سلام به همه

اول یه مقدمه

تا حالا فکر کردین چرا این قدر امام حسین رو دوست دارین ؟ خوب ما 13 تا معصون دییگه هم داریم ، ولی چرا امام حسین؟ این سئوالی هست که ارزش فکر کردن رو واقعا داره .

و اما...

من همیشه با این تفکر خانم مصباح الهدی به خاطر خوبی خودشون مشکل داشتم ، چون بینش ها و نحوه تفکر ماست که مواجهه ما رو با اتفاقات زندگی و برداشت ها و عکس العمل های من شکل میده ، البته بگم من هم خودم پر از بینش های غلط هستم که تا خدا من رو در معرض امتحان قرار نده عیار ضعف های من روشن نمی شه ولی خوب به عنوان بیان مرآتی برای یه مومن دیگه بگم این نحوه مواجهه با عدالت خدا، حکمت خدا ، استجابت خدا دچار ضعف بینشی هست و نتیجه این ضعف عدم پذیرش اتفاقاتی هست که توی زندگی می افته و بعضا و که نه اکثرا ما رو دچار انواع نا امیدی ها و ناسپاسی ها می کنه. این که تصور این باشه چون خدا من رو قبل از ازدواج امتحان کرده پس عدالت این هست که دیگه بعد از ازدواج دچار ابتلا از این ناحیه نشم تفکر غلطی اول نسبت به عدالت خداست و یه جور خدا نشناسی (به طور عام گفتم) هست.

یه زنی رو میشناسم اگر ابتلائات زندگی اش رو در مورد زندگی بعد از ازدواج رو بین تعداد ریادی از خانم های این تالار با روحیه فعلی که ازشون می بینم تقسیم کنن بدون اغراق براشون غیر قالب تحمل هست و جا می زنن ، این خانمه تعریف می کنه کوچیک که بوده خواب حضرت علی (ع) رو می بینه بعد تو همون کوچیکی حضرت ازشون می پرسه چی میخوای میگن یه شوهری که دینم باهاش تکمیل بشه ،اونحا حضرت بهشون یه خنده معنادار می کنن و می رن و...

بگذریم ، آیا این عدالت خداست که ببینه به واسطه ابتلا بنده اش مقرب تر میشه ،عبدتر میشه بعد اون رو به ابتلا آزمایش نکنه ؟ خدا همون قدر که مهربان هست رب العالمین هم هست و ربوبیت و بنده پروری اش اقتضا میکنه که برای هدایت ما بسیاری از ناخوشایندهای ما رو برای ما مقدرکنه.
    البته من هم در برابر ابتلائات مثل همه شما کم صبر هستم ولی وقتی نگاه مون درست باشه حداقل در برابر خدا اعتراف به کم کاری و قصور می کنیم و این باعث میشه فرصت بهتری برای بندگی از دل ناشکری هامون بلکه به دست بیاریم .

عدالت و بنده پروری خدا با بهترین های خلق در کربلا چگونه بود ، مرور کربلا و کربلاییان مرور تمام هویتی هست که ما باید اون رو افق زندگی مون قرار بدیم بسیار بسیار فراتر از ...

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الرواح التی حالت بفنائک.

2. 7 کاربر از پست مفید hamed-kr تشکرکرده اند .

danger (چهارشنبه 13 آبان 94), paiize (چهارشنبه 29 مهر 94), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 14 آبان 94), گیسو کمند (دوشنبه 27 مهر 94), میشل (سه شنبه 28 مهر 94), مصباح الهدی (سه شنبه 28 مهر 94), باران بهاری11 (سه شنبه 28 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)