به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    این نمونه ها را نقل قول گرفته ام تا خصوصیات مسئله آفرین را بیشتر دقت کنی ... به مواردی که قرمز رنگ شده توجه جدی داشته باش

نقل قول نوشته اصلی توسط matinalone نمایش پست ها
    میگفت توفعلادرستوبخون چه لزومی داره زودتموم کنی بذارزمان بگذره من هم کارهاموراست وریس کنم وقتی فهمیدخرداددرسم تموم میشه شوکه شدگفت واقعاتموم میشه نه خیلی زرنگی که زودتموم میکنی یعنی چی ؟ چی بشه؟

- - - Updated - - -

اخرسربهانه گیریهاش شروع شده بود همش ازدرس میگی یاازکار
    یه بارنشده بهم خاطره بگی اگه من ازت چیزی بخوام میگی بعدازعقد ازهیچی شانس نیاوردم وازاین حرفها
    اخه بهم میگفت میخوام بخوابم ببوسم تابخوابم من هم میگفتم بعدعقدبهش برمیخوردوای چرااینطوری هستی
    خداشاهده ازش خجالت میکشیدم

من تحقیقی داشتم که نمونه هاروازبین محل کارایشون انتخاب کرده بودم ازش نمونه هاروخواستم همش امروزفردامیکردتااینکه اخرسربهش گفتم نمیخوادمثل اینکه وقت نداریدمن خودم دوباره کپی میگیرم ونمونه میگیرم بهش برخورداول گفت همین الان میارم بهت میدم بعدیه ساعت پیام دادانداختمش سطل اشغال من هم گفتم میگفتی وقت ندارم من نه مزاحم تومیشدم نه منتظرمیموندم گفتش سربه سرم نذارحال ندارم من نشدم یکی دیگه خیلی نامردی بعداون من تماس گرفتم وپیام گذاشتم ولی جواب نداد ؟
    همونطوری که بهتون گفته بودم بهش پیام دادم وباهاش قطع رابطه کردم ولی بایه پیامش دوباره به سمتش برگشتم وقتی نوشت فکرمیکردم به فکرمی درحالیکه میبینم نگرانم نیستی وبیخیالم شدی ونمیدونی که من عمل کردم بعدخدافقط تورودارم
    این پیامش باعث شدبه سمتش برگردم ولی پشیمونم چون دروغگوه روی هیچ کدوم ازحرفهاش نمیمونه همش بهانه میاره یه نمونه کوچیک بگم قراربودبامسئول بانوان صحبت کنه من پیش ایشون کارکنم هی امروزفرداکردونرفت یامیگه نیم ساعت دیگه زنگ میزنم بازم خبری ازش نیست خسته شدم
    امروزتواداره همکارمون بهم گفت شمابااقای...نامزدکردیدگفتم نه من جواب ندادم وایشون گفتندکه اقای... به ماگفتندباشمانامزدند

حتی راضی نمیشوند برای خود کرم بخرند یااگربگویی فلان چیزراخریده ام وای چقدرمیخری باباچیزی نمیگوید

ازنظرزبان کم نمیارد ونمیخواهدخودش رادست کم بگیردهمیشه خودرابالاترازحدمعمول نشان داده است دراین دوسال من کاملاشناختمشون درواقع سعی میکندبزرگنمایی کند

میدانیدحتی به همسایه هاشون هم گفته من نامزدش هستم
    خانواده اش همه چیزرامیداننداصلانمیدانم چه منظوری دارد؟
    اصلانمیدانندکه بایدجواب پیام تبریک رابدهند یانمیدانم فقط جواب من رانمیدهند

یک سال ونیم اول دست نمیدادم خیلی اصرارمیکردقبول نمیکردم دستش رودرازمیکردبازم ردمیشدم واقعیت امراینه که مادوتاهمدیگررازیادنمیدیدی م اوایل من نمیخواستم همدیگررابببینیم بعدش من راوابسته کردوبعدبرای من نازکرد گفت می ایم بعدش نیامدیاچندساعت بعدزنگ زدنمیتوانم بیایم وحالاهم اون میخواهدبرای من تصمیم بگیردکه کی همدیگرراببینیم کی نبینیم و...

کم کم وابسته ام کرداوایل من که اهمیتی نمیدادم ذره ذره کارهاراجلوبردتابه نتیجه دلخواه خودبرسد میدانی یه اخلاق خیلی بدی هم که داشت خودش گفته بودتاجایی که میخواهم میروم بعدیهویی نه پیام میدم نه زنگ میزنم میگفت من که بدی نکرده ام فقط نخواسته ام ادامه بدهم

وقتی این اقابه سراغم امد اوایل اصلابهش فکرنمیکردم وحتی چندماه التماس کردبعدمن خواستم که اگرواقعاقصدونیت خیردارد باخانواده تماس بگیرداول خودایشان تماس گرفتندوباخانواده ام حرف زدندبعدمادرایشان تماس گرفت وگفت که پسرم دخترشماراپسندیده است واگراجازه بدهیدمزاحم میشویم دقیقاجمله مادرشان هست بعدخبری نشد خودایشان شماره باباراخواستندوتماس گرفتندوگفتندکه من دخترشمارامیخواهم باباازش خواسته بودتابه محل کارش برودرفته بودوباباباحرف زده بود بعدمراباخاله وخواهرش اشناکردورفت ورفت کم کم اعتمادم راجلب کرد ومن راروزبه روزوابسته تر شایدبعضی وقتهاساعتی زنگ میزد وساعتهاحرف میزد اوایل برای زنگ زدن اجازه میخواست بعدهاهروقت که خودش مایل بودزنگ میزد اصرارداشت که من ابرازعلاقه کنم من هم علاقه ای نداشتم ونمیتوانستم بگویم گذشت تامن ابرازعلاقه کردم وگفتم که دوستت دارم ووابسته شده ام ودنیای من شدی وهرلحظه به توفکرمیکنم همین وبیشترازاین جلونرفتم ازوقتی فهمید وابسته شده ام سعی کرداصرارکندکه من هم باایشان تماس بگیرم یاحتی یک پیام بدهم من که نه زنگ میزدم نه پیام میدادم گذشت وگذشت یکباربهم پیام دادمیبوسمت سرهمین دعوامون شدوگفتم تاوقتی محرم نشدیم حق نداری حرفی ازبوس بزنی یه مدت گذشت بعدش گفت میبوسمت حتی اگرناراحت بشی فقط میگفت همین خیلی اصرارداشت جواب بشنودمن ساکت میموندم وپیام نمیدادم چندبارسرهمین بحثمون شدوگفت هرچی به توبگم فایده ای نداره
    هی بهم میگفت خالم اینوگفت دخترخالم اونوگفت مامان اینوگفت

نتونست بهم نزديك شه خيلي تلاش كردولي من اجازه ندادم

هرجامیره من رومعرفی میکنه یااگه جایی من روبشناسندخودش روبه عنوان نامزدمن معرفی میکنه درواقع به هرکسی که میشناسه میگه تواداره هم اتاقیهای من ازرابطه من خبرنداشتندطوریکه یکی ازهمکارهای من باایشون همسایست وهمه ماجراروبهش گفته،توادارشون جلسه بودمن روهم دعوت کردوبه همه همکارهاش گفت که من خانمشم

یه مدتی هست که اصرارمیکنه ومیگه چرابه من دست نمیدی من هم گفتم ازنظرشرعی وقانونی درست نیست ولی میگه نه میخوای واسه خودت راه فراربذاری براحتی بتونی فراموشم کنی نمیخوای وابستم بشی

تامیگم تکلیفمون رومشخص کن اولش میگه من همه سعیم رومیکنم ولی شب که میرسه به فکرخودکشی میوفته ازجلواومدن میترسه میگه میدونم دچارمشکل میشم ولی میام اصلاخانوادش جلونمیان خواهرش میادبامن صحبت میکنه مامانش صحبت میکنه میگه میایم ولی درعمل فرارمیکنندنمیخوان واسه خواستگاری بیاندوایشون هم میگندکه خودموخلاص میکنم یاتکلیف توروروشن میکنم

خانوادش بهش میگن پسرم شرکتتوتازه راه اندازی کردی نکنه ورشکست بشی؟اصلااول خونمون رودرست کن بعدخواستگاری بریم

راستی ازگفته هاش فهمیدم که خودارضایی هم میکنه وقبول هم نمیکنه کسی خودارضایی نکنه اصلابه عواقبش واینااعتقادی نداره ومیگه برای بدن لازمه اینم استدلالشه

اون روزی عصبانی شده ال سی دی روشکسته عصبانی بشه چیزی رومیشکنه طوریکه دستش اسیب دیده ودوبارعمل کرده

راستی بطورحرفه ای بوکس کارمیکنه
    همش میگه برنامه بده باهاش جلوبریم
    بشه اولین روزبه من گفت کسی روحرفم حرفی نمیزنه هرتصمیمی بگیرم واسه همه محترمه ونه نمیارن درعمل خلاف این ثابت شد

حالاهم مدام میگه تونمیخوای خودتوبهم نزدیک کنی ازم فرارمیکنی حتی باهام یه دست ساده نمیدی

به هركسي كه ميشناسه ميگه معرفي ميكنه فلاني شيريني خورده منه
    ازش گلايه كردم كه اين چه رفتاريه ميگه من ايناروميگم واسه خودم هم بده همه ميدونندباتواشنام اگه غيرازتوبه خواستگاري شخص ديگه اي برم دخترشون روبه من نميدند

حالاهم دست گذاشته رواداره اي كه كارميكنم تاهمه اونجابفهمند
    ميگه تومحلمون همه توروميشناسندبااينكه من به محلشون نرفتم
    همش هم شمال ميره يكي نيست بهش بگه اول كارهات روراست وريس كن بعدبروبه باغت برس

تاميگم تكليفم رومشخص كن بعدچندساعت پيام ميده من همه تلاشم روميكنم ديگه خسته شدم اگه بلايي سرم اومدحلالم كن

راستي كينه شتري داره اگه ازكسي كينه به دل بگيره زهرش روميريزه يه بلايي سرش مياره
    خودش بهم گفته بودحتي شده ازدردوستي باهاش واردميشم وزهرم روميريزم

توادارشون يه دختربودكه به گفته ايشون قبلاباهم رابطه داشتنددرحدهمكارولي بعدش شايعه شده كه اين دوتاباهم رابطه دارندايشون خواستگاردخترخانمه درحاليكه خودشون گفتندمن سراين موضوع بادخترخانم دعوام شدوگفتم واقعيت نداره ولي روزجلسه زيادبه دخترخانم نگاه ميكردوقتي دخترخانم حواسش نبودبعدسرش روپايين مي انداخت من دخترخانم روديدم همش ميگه حيف سنش زياده؟ديدي چه خوش تيپ بودلباسهاي مارك دارميپوشه باباش خيلي پولداره
    درحاليكه دختره چيزي نداشت ولي ازدخترهاي به روزي بودكه خيلي به خودشون ميرسندويه شال كوچولوميندازندبخداازروحسا دت نميگم ولي واقعيته

تازگياهم توفازمسائل ... رفته وازعلايقش ميگه هي بهش ميگم بدم ميادوقتش نيست ميگه ببخشيدعذرميخوام تكرارنميكنم ولي چندروزبعدبازم يه مسئله جديدپيداميكنه ميگه چرامن باهات راحتم وميتونم حرفهام روبهت بگم بعدش برميگرده ميگه شرمندتم بخداشرمندتم عمري باشه جبران ميكنم

زودعصبانی میشه مثل خودم، سرقولی که داده نمیمونه(بدقوله)،ناراحت بشه زودایرادهاتوبهت میگه،دلش بگیره یاناراحت بشه جواب تلفن نمیده ردتماس میده خاموش میکنه ،کینه ایه
    اخلاق بدی که تازگی پیداکرده میگه میرم به مامان اینامیگم حامله ای من هم گفتم مهم نیست فوقش گواهی سلامت میدم

دیشب بهم پیام دادفکرمیکردم که نگرانم میشی ولی درحالیکه اینطورنبوده
    بعدش به مامان ایناگفتم که توحامله ای الان همه فکرمیکنندتوحامله هستی وسرهمین باخانواده بحثم شد خیلی دوست داشتم واقعی باشه دیگه نیازی نبودتوضیح بدم خودت میومدی
    بعدش گفت من روحرفم میمونم واگه لازم باشه برای ثابت کردن حرفم هرکاری میکنم
    بهم گفت هرکی بودازش انتقام میگرفتم یامن میمردم یااون حالاتوبه من میگی بروگم شومن هم گفتم نه بهانه اوردم نه بی احترامی کردم گفتش مضمون حرفت همون بود
    همش پیام میده خیلی دوست داشتم حرفی که به خانوادم زدم درست بود اینطوری هرطورشده بودبه دستت میاوردم چون خودت باپای خودت خونه من میومدی
    میترسم بلایی سرم بیاره
    امروزهم بهش زنگ زدم بگم دست ازسرم بردارفکرهای شومی که داری ازسرت بیرون کن دیدم گوشیش خاموشه

من هم درجواب پیامش بهش گفتم خداروشکر که باهات رابطه نداشتم والاحقم سنگسارشدن بودگفتش اگه دوستم داشتی باورم میکردی اجازه نمیدادی من خودموسرکوب کنم واول راه وایستیم( اینجاهم پای روی احساسات من میذاشت) گفتم کارخیلی بدی کردی که دروغ گفتی ارزش واحترام خودت ومن روپایین اوردی ودیگه هیچی نگفتم همین باعث شده بهش بربخوره

اخه یه حرف خیلی زشتی هم زده بودروم نمیشدبگم ولی حالامیگم نمیشه خودت یه کاری کنی به گردن من بندازی همه مجبوربشندبدون اینکه تلاشی کنیم بفرستندخونه من

راستی من تواداره چی میتونم بگم
    به یکی ازهمکارام نمیدونم چی گفته ولی من نمیخوام سوتفاهم پیش بیادوفکرکنندمن نامزددارم یاشیرینی خورده اونم میخوام همه سوتفاهم هاروازسرراه بردارم حتی میخوام به همکاراش که من رومعرفی کرده واقعیت روغیرمستقیم بگم تاهمه سوتفاهمهابرطرف بشه چون میدونم بااینکارهاش نمیخوادکسی سراغم بیاد

تهدیدم کرده هرجاببینمت حرفی روکه به خانواده گفتم عملی میکنم چون نیازدارم

اصلاباهاش کل کل نمیکنم چون میشناسمش ومیدونم لجبازه
    میدونم اگه لجبازی کنم حتی شده پیش پدرومادرم میادودستمومیگیره تاحرفش روثابت کنه

متین جان

فقط این گزیده ها از تاپیکهات آنقدر گویاست از خصوصیات نگران کننده ایشون که جای هیچ حرف و شرحی باقی نمی مونه ... تا این ساعت از شب بیدار موندم و وقت گذاشتم و تاپیکهات را مرور کردم و نقل قول گرفتم و نکات مهم را برجسته کردم ..... چون نگرانتم و می بینم که می خواهی با دست خودت تیشه به ریشه خودت بزنی

این رابطه را تموم کن و بیا که کمکت کنیم خودت را بازسازی کنی و عزت نفس و اعتماد به نفست را تقویت کنی تا اونی که لایقت هست نصیبت بشه

2. 14 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

Aram_577 (جمعه 22 آبان 94), baitollah-abbaspour (جمعه 22 آبان 94), cheshmakk (چهارشنبه 20 آبان 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 20 آبان 94), sadat71 (چهارشنبه 20 آبان 94), terme00 (پنجشنبه 21 آبان 94), گلاب (چهارشنبه 20 آبان 94), گندم.م (یکشنبه 24 آبان 94), نیکیا (چهارشنبه 20 آبان 94), نارجیس (چهارشنبه 20 آبان 94), میشل (چهارشنبه 20 آبان 94), مدیرهمدردی (چهارشنبه 20 آبان 94), اثر راشومون (پنجشنبه 21 آبان 94), ستاره زیبا (پنجشنبه 21 آبان 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)