سلام. دقيقا بنده پسر هستم ! شايد نحوه خطابم بيشتر بسمت پسرا بوده ولي واقعا تمام اين جملات واقعيت داره! باور كنيد.
تمام دختران هم ميتونن اين دقت و انتخاب را در زمان ازدواج از خودشون نشون بدن البته اگه در فصل خودش تن به ازدواج بدن كه اكر هم جاهايي خواستن صبر كنن و درست انتخاب كنن زمان كافي باز هم داشته باشن ! و البته بحث مهريه كه دوست دارم هر جواني را ميبينم بهش بگم من اون موقع كه داشتم ازدواج ميكردم اطلاعاتم كم بود ولي الان تو بدون و بشنو از كسي كه اين راه رو يبار تجربه كرده!!
- - - Updated - - -
اينو عرض كنم كه مهريه بايد پرداخت بشه و حق زن هم هست هم قانوني و هم شرعي. نكته اين هست كه أصل گرفتن مهريه سنگين كه در عهده و توان پسر نيست هم از نظر قانون و هم شرع مشكل داره و كاذب هست ! يعني أساس و پايه زندگي از همون شب اول داره كج گذاشته ميشه.
- - - Updated - - -
و دختران و خانواده دختران هم بدونن تعيين مهريه بالا به عنوان حربه يا هر فكر ديگري براي بهتر كردن يا نگه داشتن زندگي به هيچ وجهي منطقي نيست أمان از وقتي كه نا أهل طرف دختر باشه! چه يك سكه چه هزار سكه راهشو جوري بلده كه بدستش نرسه ! پس واقعا فكر كنيد ... مهريه زماني قشنگ هست و درست و إسلامي كه عمان موقع در زمان تعيين ان در توان پرداخت مرد باشه !

علاقه مندی ها (Bookmarks)