دوست عزیز
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیرید ولی نکته ای که در مورد تمایلتون برای نوع ازدواج گرفته بودید ولی الان عملی نمیشه به نظر من موضوعی نیست که روش حساس بشید چون تجربه به من نشون داده روی هر موضوعی
حساس بشین همون اتفاق میوفته و متاسفانه همون میشه مصیبت.
در مورد روانشناس و فرهنگ پیش فرض روانشناس مطمینا شما نمیتونید کسی را پیدا کنید که صد در صد با
عقاید و افکارشون موافق باشید ولی میتونید کلیات و الگوی مسیر اصلی و درست را ازشون راهنمایی بگیرید ولی جزییاتی مانند شاغل نبودن طرف و سن و غیره را با هماهنگی با کیس انتخابیتون به توافق برسید.
در مورد سن بیولوژیک من با نظرتون مخالف چون دارم توی دانشجوهام میبینم که مثلن یکی را میبینی با دیگری 10 سال اختلاف سن داره هردو دانشجو یک مقطع هستند ولی اون که بزرگتر کلی انگیزه زندگی- تجربه جدید
و ... داره با اینکه شاغله- منطقه محروم شهر دیگه است هزارتا مشکل در زندگیش داره با انرژی دانشگاه قبول شده میخواد درس بخونه ولی اون دانشجویی که با حمایت خانواده اومده دانشگاه 18ساله اش با بی انگیزگی
و بی هدفی و فرار از خانه و رفع تکلیف داره درس میخونه. منظورم اینه که کیس با کیس زمین تا اسمون فرق میکنه. سن شناسنامه ای یک عدد است روحیات و خلقیات طرف خیلی مهم و اساسی است.
به قول روانشناسی سن گاهی یک تهدید و یا یک فرصت است تهدید برای مرد با افکار سنتی و فرصت برای مردی با افکار امروزی برای رشد و تعالی خودش و فرزندانش در آینده.
در مورد این خانم هم پیشنهادم اینه که خیلی زود لطفا تکلیف این رابطه را مشخص کنید بنا بر شرایط جنسی-
سنی و خانوادگی ایشون خیلی در آستانه آسیب هستند اگر این رابطه به سرانجام ازدواج نرسه.
اگر خانمی در شرایط سنی و خانوادگی ایشون نبود به نظرم باید زمان بیشتری برای شناخت می گذاشتید ولی
ایشون با شرایطی که دارند ممکنه بعد از طولانی شدن و نتیجه نگرفتن از این رابطه خدای ناکرده خیلی ضرر کنند.
چون احتمالن تا الان هم کلی رویا پردازی کردند از طرفی ایشون از همون اول هم مشخص بود خیلی ساده و
احساسی فکر و عمل میکنند.
با آرزوی تصمیی درست و منطقی در این مرحله از زندگیتون![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)