خاله قزی اینا سئوالات دوست عزیزمان ، محمدرضا 164 هست : ( انجمن کم رنگ ها )
نوشته اصلی توسط mohammad.reza164
سلام خاله قزی عزیز
1- چرا اسم خاله قزی؟
2- نقش پول در زندگی شما؟
3- اگر زمان تولدت از شما سوال میکردن دوست داری تو چه محیطی و در چه خانواده ای به دنیا بیای چه جوابی می دادی؟
4- صبح کرکره همدردی رو شما بالا می دی؟ ( آخه هر روز صبح ها از سر کار که آنلاین بشم، شما هستی)
5- اگر زمان انتخاب همسرت، همدردی وجود داشت برای شما، باز همین همسر رو انتخاب میکردی؟
6- شما رو دوستان و همکاران سید صدا میزنن؟
7- از واژه سید تا حالا بهره برداری مالی- سیاسی کردی؟
8- سید یعنی چی ؟ سید ها کیان؟ کلا در مورد سید و سیادت دوست دارم هر چی میدونی بگی!
9- بی زحمت می تونی صندلی داغت رو طوری برگزار کنی که جواب هر سوالی رو زیر همون سوال پرسشگر بدهی؟ سوالات رو مجددا کپی کنی و زیرش جواب بدی؟
10- میدونی اولین راهنمایی که به من کردی چی بوده؟
11- اگر قرار باشه یه اردو مدیر همدردی بزاره، دوست داری کیا تو اون اردو از بچه های همدردی شرکت کنن؟
12- روزی چقدر وقت برای همدردی میزاری؟
13- اگر بازار خوب باشه باز هم برای همدردی اینقدر وقت میزاری؟
14- اگر کبابی بزنی، داخل کوبیده هات نون خشک و لپه میریزی؟
15- اختلاف تحصیلی شما با خانومت مشکلاتی تو زندگی برای شما پیش نیاورده ؟ اگر یکی تو همدردی بگه من دیپلم هستم و به خواستگاری یه خانوم فوق لیسانس رفتم، بهش چی میگی؟
16- چی باعث میشه که نفر قبل صندل داغ سری 12 اینقدر گنگ از زندگیش بگه و لی شما حتی عکس خانواده گی تون رو هم بزاری؟
17- ماهانه چقدر درآمد داری؟
18- تا حالا شده نسبت به دوستان و هم سن و سال هات، به خودت بگی خاله غزی، تو از همه اون ها جلو تری و خوب پیشرفت کردی! الان هم سن های من هنوز ازدواج نکردن، کار ندارن و مشابه این؟
19- اگر پدرتون، کارمند یا شغلی داشتن که شما مجبور میشدی خودت دست به کار بشی، شرایط زندگی که الان داری چه فرقی میکرد؟
20- بوققققققققققققققققققققققق قققققق ( سوال سیاسی بود گفتم الان بپرسم مدیر تاپیک دخلم رو میاره)
21- روکود صنعت ساختمان رو شغل شما چقدر تاثیر داره؟ اگر تاثیر داره، امید واری بازار ساختمان کی درست بشه؟
22- نظرت رو راجع به این اشخاص بگو:
1. مدیر همدردی
2.فرشه مهربان
3.مسافر زمان
4.مصباح الهدی
5. باغبان
6. گیسو کمند
7.افسونگر
8.اعجاز عشق
9.محمد93
10. فدایی یار
11. ام . رضا 91