سلام دوست عزیز![]()
خوبین من امروز تایپیکتون را خوندم چن تا سوال داشتم
شما وهمسرتون هردو برا یک شهرین ؟؟؟؟/
تحصیلات همسرتون در چه حد هستش ؟؟؟
شغلش چیه ؟؟
یه مثال واقعی برات میزنم ببین ایراد کار شما وهمسرت کجاست
یکی از دوستای من فیزیک هسته ای خونده اما شوهرش سیکل هستش همه تعجب کردن که چه جوری خانواده دختره راضی شدن به این ازدواج
خانمه خیلی زرنگ بودش با فهم درک بالا
اقا هم مرد خوبی بود پاک بودش شغلشم فنی بود
ما با اینا رفت امد داریم اوایل خانمه خیلی شاکی بود از شوهرش یکی دوبا ر به من زنگ زد گفت شوهرم منو درک نمیکنه
اصلا کمک نمیده عشقونه جوابایی که میده خیلی سنتی وبا کنایست و...
خلاصه مثل شما می گفت شوهره خاهرم کمکش میده این جوری عاشقه همن
من بهش گفتم هییییییچ وقت شوهرتو با کسی مقایسه نکن
چرا چون شما که بدی های طرفه مقابلو نمیبینی زمانی میبینی که در جمع باشن و مواظب هستن چیزی پیش نیاد
بعدم شغل ازاد خیلی در گیریش بیشتره از شغل هایی که اداری هستن پس شوهرتو درک کن اون مقصر نیستش مجبوره بیشتره کار گاه باشه تا
بتونه شما رو تامین کنه وخسته تر میشه
اون خانم میگفتش شوهرم از صبح میره تا ساعت 1ظهر بعدش میاد ناهار میخوره دوباره میره تا 9 شب کار میکنه حالا شما بگو به نظرت وقتی برا کاره دیگه میمونه
ولی اون خانم زرنگ بود صبح زود از خابش میزد صبحونه اماده میکرد میگفت میخام این لحظاتو از دست ندم وباهاش باشم دلم نمیاد بخابم خلاصه پابه
پای شوهرش بود
شوهره چون درس نخونده بود اهل عشق بازی حرفای زیبا و.... نبود ولی باورتون نمیشه چه جوری اینو به اون سمتی که میخاست کشوند میگم خیلی مهارت داشت
شما هم داری گاهی وقتا خاموش میشن بایستی مهارت و ظرافت زنونه رو بیدار کنی میخای ازش انتقاد کنی خیلی اروم اول ازش تعریف کن بعد از
جملات من استفاده کن نگو تو این جوری هستی همه خوبی هاشو به خاطره یه اخلاقه بدش هدر نده بگو من این احساس رو دارم وقتی شما این
جمله را گفتین لطفا این لینک را بخون
http://www.hamdardi.net/thread-21813.htmlخیلی موثره
حالا متوجه شدم که چرا خانوادش به این ازدواج را ضی شدن چون ملاکشون پاک بودن بود ذات خوب بود اصل نسب بود و اصلیترین ملاکشون این بود
که دیدن اون اقا اهل کاره جنم کارو داره
شما هم خدارو شکر کن که همسرتون به دیگران احترام میزاره حقوق دیگران براش مهمه مطمئنا حقوق شمام براش مهمه
اگه محبت میخای بایستی محبت بی دریغ کنی تا جواب بگیری از خودت شروع کن کادو براش بخر
فکر میکنم در نوع درخاست نیازت دچار مشکل باشی لطفا فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو بخون کمکت مینه که چه جوری نیازت را عنوان
کنی خانم عاقل شوهرشو میکنه پادشاه خودشم میشه ملکه
موفق باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)