سلام دوستان. ما با هم اشتی کردیم ولی من یک مشکلی دارم چون شوهرم دو شبه که شبها چت میکنه تو طی روز اینکارو نمیکنه حالا من مثلا دیشب که شوهرم میگه ظهر خوابیدم دیگه خوابم نمیاد تا سه بیدار بود چت میکرد منم علی رغم اینکه ساعت یک اومدم بخوابم ولی وقتی می بینم چت میکنه خواب از سرم میپره و حرص میخورم خودش میگفت دارم مطلب سرچ میکنم منم یکبار پاشدم اومدم کنارش هول شده بود و ناراحت چرا میای ترسیدم می خوای چیکار کنه یکم سروصدا داد گفتم تو که داری سایت میری گفت اره پس چیکار میکنم بعدش دیگه تایپ نکرد و کامپیوتر خاموش کرد با ناراحتی خوابید منم تا پنج بیدار بودم حالا موندم چطور بی خیال بشم بخوابم خودمو اذیت نکنم دیشب اون راحت خوابید من باید بی خوابی و ناراحتی بکشم حالا سوال من اینه به نظرتون درسته برم یک اتاق دیگه اخه اینجا هم ما فقط تو یک اتاقیم اون پشت لپ تاپش همیشه می خوابه ولی اگه برم اون که از خداشه با ارامش تا صبح حرف میزنه ولی اینجوری معذبه حواسش به منم هست. صبح شوهرم رفت مسافرت فردا عصر برمیگرده صبح چون سرمم درد میکرد حرف که میزد بهش توجه نکردم اونم گفت دو روز برم راحت شم بد اخلاقی ولی بعدش که بهش توجه کردم و براش شربت بردم بغلم کردو بهم محبت کرد گفت قدرتو میدونم و فقط تو رو دوست دارم همیشه ازت تعریف میکنم. میدونم باید بی خیال باشم ولی نمیدونم چرا حساس شدم نمی تونم بخوابم حالا چند شب قرص خواب اور میخورم ببینم چطور میشه. دوستانی که مشکل مشابه داشتند شوهرشون با توجه و گیر ندادن درست شده میترسم نخواد دست برداره چون انگار اصلا پشیمون نیست طوری وانمود میکنه که انگار هیچ کاری نمیکنه. نمیدونم براش سرگرمی یا واقعا این دخترها براش مهمند که حاضر نیست دست برداره. واقعا بعضی وقتا حس میکنم که شوهرمو نمی شناسم نمیدونم تو ذهن و فکرش چی میگذره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)