سلام دوست عزیز.خوبی?
ببین عزیزم چیزایی که تعریف میکنی اصلا درک نمیکنم!چرا?
الان میگم
منو شوهرم دونفریم
خونمونم 300 متره سه خوابه!
اما فقط یه لبتاپ و یه کامپیوتر و حتی یه موبایل اندرویید داریم که همیشه سه تاش توی پذیراییه و در دسترس هر دومون!
یعنی چی میره توی اتاق جدا در رو میبنده با لبتاپش چت میکنه?
لبتاب که قابل حمله
بیاد بشینه پذیرایی!
تو هم واسه اینکه تمرکزش به هم نریزه تلویزیونو اون ساعتهایی که کار تمرکز دار میخواد انجام بده خاموش کن!
تازه هراز گاهی برو بوسش کن خستگیش در بره قربون صدقشم برو
منو شوهرم انقدر تو این زمینه با هم قاطی شدیم و من خودمو به کارهاش علاقه مند نشون دادم که اتکهای کلششو با هم میزنیم!!!
خودم الان بیشتر از شوهرم پیگیر سایتهای خبری ام و براش چک میکنم و خلاصه اخبار روزو میگم!!!
یعنی تو کار با لبتاپ نداری?
برو چهار تا چیزم تو سرچ کن هر ازگاهی
چهار تا مقاله واسه درست چهار تا خبرگزاری چیزی که حس نکنه همیشه پای اون لبتاپ راحته و دیگه خیلی هم خصوصی نباشه!
حتی گاهی وسط کارش برو و بگو غلانی بزن فلان سایت ببینم این خبره که توی تلگرام دیدم راسته
مثلا میگما!
ما از اول با وجود سه تا اتاق! و وجود اتاق کار و خواب و فلان همش کارامون تو پذیراییه!یعنی اولش من بند و بساط درسو کارمو ریختم اونجا , تند تندم.اینترنت لازمم بود سرم همش تو لبتاپ شوهرم بود دیگه اوشونم اومد وردل من!هم به کارهای خودش برسه هم به کارهای من!!!
یعنی چی میره تو اتاق تا 5صبح بعد همونجا میخوابه?
من ظهرام با شوهرم یه جا خودمو میچپونم میخوابم!حتی بغل دستشم جا نباشه به زور خودمو جا میدم!چند سری گفت یعنی انقدر وابستمی??!!!
گفتم نه گلم!چون ما همسر هم هستیم!همسر یعنی سرهمونم باید روی یه بستر باشه! هم+سر!
خدا شاهده این کارها رو محض کنترل کردنش نکردم اما اینجوری عادت کردیم و راضی هستیم
بابامم یه شعاری داشت
میگفت تو خونه هیچ اتاقیبا در بسته ای نباشه
والا
کار خلافنمیخوایم بکنیم که بچپیم تو هفت تا سوراخ
مگه وقتی که شب امتحانام بود یا قهر بودم با بابامینا در رو میبستم!!!
به نظرم ادامه این روند باعث میشه شوهرت بیشتر گرفتار بشه .گرفتار نفسش منظورمه.چون ادمها پای چت ودنیای مجازی نفس اماره شان زیاذی عود میکنه!
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)