سلام مطمعنم که پستم حذف میشه اما بابد بگم
آقای خاله قزی خودشون یک مرد هستن و هیچوقت، هیچوقت ، هیچوقت نمیتونن آدمهایی مثل من،sahar67,نازگل و بقیه ی خانومهایی که خانواده ی شوهرمون اینجور هستن رو درک کنن. ایشون هیچوقت نمیتونن درک کنن که ما حرفامون از روی خاله زنکی نیست. که ما کارهای بدجنسانه و زیر زیرکی خانواده ی شوهرمون رو با چشم خودمون دیدیم. اینکه رفتارهاشون چقدر در حضور و غیاب شوهرامون با ما متفاوته. اینکه چه ظاهرسازی هایی میکنن. اینکه عاشق پسرشونن و خیلی از اوقات چشم دیدن عروس رو ندارن. آره اونا عاشق پسرشونن و معلومه که جناب معشوق بدیهای اونا رو خیلی کمتر میبینه یا اصلا در حضور جناب معشوق، بدی از خودشون نشون نمیدن که بخواد ببینه...
نازگل جان هیچوقت بیش از حد از جسم و روح خودت براشون مایه نذار.اصلا این فکر رو نکن که هر چی با اونا خوبتر باشی زندگیت بهتر میشه. من که از زمانی که رابطه ام رو کمتر کردم زندگیم خیلیییی بهتر شده چون کمتر میبینمشون و کمتر عصابم رو خورد میکنن و وقتی عصابم راحته با شوهرم هم بهتر رفتار میکنم و زندگی بهتری داریم. فقط بی احترامی نکن بهشون. یه پستی از جناب مدیر همدردی خونده بودم که گفته بودن حد و حدود باید رعایت بشه الان وقت ندارم تا شب پست جناب مدیر رو پیدا میکنم و اینجا برات نقل قول میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)