[QUOTE=cheshmakk;404156]سلام دوباره
به به سلام چشمک عزیز دل
منکه از پاسخاتون لذت بردم
خسته نباشید
سلامت باشین
یکی از شاگردای امام صادق(ع) از ایشون میپرسه که تو بلاد کفر یه آقایی مثلا 100 سکه از یه شخصی طلبکاره و اون شخص پس نمیده...
این آقا میرن پیش قاضی اون منطقه و قاضی حکم به رد مال میده و بدهکار مجبور میشه پولو پس بده ...از نظر شرعی حکم این پول چیه؟
امام صادق(ع)میگن که چون این حکم مال سرزمین کفر هست اون پولو نباید بگیره.!!!!..
سوال 1...اصلا فکرشم میکردی راجع به مسئله ای به این بدیهی (پس گرفتن پولی که مال خودته) باید از مرجع تقلیدت استفتاء کنی...؟بعدشم ایشون حکم به عدم قبول مال خودت بدهند!!!
جسارت نباشه ولی من یکم که گشتم چنین چیزی پیدا نکردم البته الان میدونم محوریت حرف شما این حدیث نیست و منظورتون اینه کلا حکمی رو شرع بده که با عقل من جور نباشه و یه جورایی زورم بیاد! خب قرار نیست که عقل من به همه چی برسه!
سوال2...حتی اگه خیلی به این پول احتیاج داشته باشی حاضر به قبول این حکم هستی؟
چون کلا سر سوالتون به مشکل خوردم یه سوال فرضی دیگه مطرح میکنم که خیلیا دیدم باهاش مشکل دارن.
خمس به هدیه هم تعلق میگیره (البته مراجع محترم نظرشون فرق داره الان منظورم اونایی هستن که گفتن تعلق میگیره)
خب کلا اینجا من که مهم نیست چه میکنم چون پر اشتباهم. اما وقتی یک نفر میخواد تحقیق کنه که اصن چرا تو این دنیاست ، خدا کیه، خدا چی میخواد از ما... همون جا باید بره دنبال اینکه اعتقاداتشو بسازه و اگه ساختو رسید به اسلام خب از اسمش معلومه دیگه باید تسلیم باشه
این مثال ها منو یاد جریان عاشورا میندازه. فکر کردین فقط 72 نفر امام رو دوست داشتن؟ نه خیلی زیاد بودن افرادی که امامو قبول داشتن اما به شیوه خودشون! اونا دعا میکردن برای سلامتی امام! خیلی ها نفرین میکردن دشمنان امام رو! اما هیچکدوم قدم از قدم برای دفاع بر نمیداشتن چرا؟ اینجا همون قضیه تسلیم میاد وسط که اونا تسلیم نبودن و به شیوه و سلیقه خودشون دین داشتن
سوال3...به نظرت از این داستان چه نتیجه ای میشه گرفت؟
دو تا نتیجه
اول که عقل من آفریده خداست و خیلی دور از ذهنه که بخوام همه چیزو بدونم من فقط یک مخلوق کوچیکم و از اسرار خدا آکاهی ندارم که بخوام نظر بدم مثلا نماز چرا هر روز باشه هفته ای یه بار بسه دیگه! پس میرسیم بازم به همون بحث مسلمون یعنی تسلیم امر خدا...
دیگه اینکه خیلی حیاتیه که آدما تو این ورطه سلیقه و به ظن خودشون نفعشونو به کار ببرن یا چیزی که خدا امر کرده و همینجاست که تفاوت همون 72 تن رو با بقیه دوستداران امام حسین ع مشخص میکنه...
خیلی ازتون ممنونم بابت سوالات زیباتون
اگر کاستی در پاسخ هام بود به خوبی خودتون ببخشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)