سرشار عزیز سلام
سلام عزیز جان
ایام به کام هست؟
بله خدا رو صد هزار مرتبه شکر
1- سرشار ما چیکاره است؟
به قول پدرم همه کاره و هیچکاره ... نمیدونم دانشجویی شغل محسوب میشه یا نه ... پشتیبان قلمچی هم هستم ... کار ترجمه هم قبول میکنم ... و یه دو سه تا کار دیگه که حالا بماند
2- سرشار یه بار از همدردی خداحافظی کردی و برگشتی، دلیل هر دو فعل چی بودند؟
مطمن بودم که شما این سوالو میپرسی...اجازه بده این موضوع سربسته باقی بمونه ... به قول باغبان دلایل مدیریتی داشت.
یادمه به سه یا چهار تا از سوالای من پاسخ ندادی ... از حسابمون کم کن
3- نظرت در مورد عشق چیه؟
عشق به نظر من نوعی، احساسی کور به یک فرد ناشناخته است که از درجه شدت آن بسته به شناختی که از طرف مقابلت حاصل میشه کاسته میشود.
4- نظرت در مورد سیادت و سادات چیه؟
مثل بقیه انسان ها عزیز هستند و قابل احترام
5- نظرت در مورد مهریه ؟
تو رو خدا بیخیال داداش ... یه سوال بپرس دو قرون کاسب بشیم ... مهریه رو کی داده کی گرفته که حالا من بیام قصه حسین کرد شبستری تعریف کنم که بده جیزه یا نه اله بله
آقا ما یه جا برای برادرم رفتیم خواستگاری ... سر همین موضوع مهریه پدرم نه گذاشت نه برداشت ریش پدر دختر خانمو گرفت زیر قیچی... که مهریه اون عروس ما 14 تا سکه بوده و مهریه این یکی هم باید به نیت چهارده معصوم تعیین بشه ، که هیچ تبعیض و استثا و دویی میون این دو تا عروس ما نیفتاده باشه .
پدر عروس خانم هم که حسابی شاکی و کفری شده بود ، برای اینکه جلوی پدر من وا نداده باشه از یک در دیگه وارد شد:اما مهریه اون دختر من به سال تولدش یعنی 1366 تا سکه تمام بهار آزادی بوده و ...
خلاصه بحثشون بالا گرفت و یکی پدر من میگفت یکی پدر دختر خانم
هر از گاهی هم مادر عروس نخود آش میشد و پیام بازرگانی مینداخت وسط بحثشون که مثلا میانگین بگیرید یا چه میدونم سنگ کاغذ قیچی کنید(خیلی شوخ تشریف داشتن)
سر آخر هم مادر من با صلواتی بر محمد و آل محمد قضییه رو فیصله داد و از یک جنگ و دعوای احتمالی جلوگیری کرد
پنج دقیقه بعد هم با دستور پدرم شال و کلاه کردیم و از خونشون اومدیم بیرون
از اون به بعدم هر موقع که برادرم اسمی از اون دختر خانم به میان آورد، پدرم یه اخمی میکرد و برادرم حساب کار میومد دستش
به نظر من مهریه باید در مرحله آخر و براساس جیب و وسع مالی آقا پسر تعیین بشه و اگر فرد مورد نظر از همه لحاظ مورد تایید است دیگه لزومی بر یک سخت گیری بی مورد نیست
ممنون محمد رضا ... موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)