به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 خرداد 97 [ 10:41]
    سطح
    27
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

شوهر کردم اما خرج شوهرمم من میدم

با سلام به همه دوستان. من از چند سال پیش این جا عضو بودم اما پسورد آیدی قبلیمو فراموش کردم.اقبلا ازینکه خانواده شوهرم تحقیرم میکردن ناراحت بودم و به پشنهاد دوستان عمل کردم و الان اوضاع خیلی بهتره. مخصوصا خاله قزی که یشنهاداشون خیلی تاثیر مثبت داشت و همه رو بکار بردم. الان مشکل خاصی با خانواده شوهرم ندارم یعنی زیاد رفت و آمد نمیکنم که مشکلی باشه . مثل گذشته وقتی میرم خونشون کوزت نمیشم همه کاراشونو بکنم اخرشم جلوی خودم انکار کنن . از خود گذشتگی های الکی که اخرشم دلخوری خودم بود زیاد از خودم نشون نمیدم. دیگم برام مهم نیست چی میگن . اما باز بعضی مسائل تو زندگیم هست که ناراحتم میکنه. میخوام کمکم کنین. شوهرمو با زور فرستادم سربازی ازینور خدا کمک کرد و یه جای خوب استخدام شدم.تا قبل ازینکه شروع بکارمو بزنم پدرشوهرم بعضیوقتا به من خرجی میداد اونم در حد بیست تومن یا ده تومن. خودم تدریس میکردم تو یه موسسه و خرجمو کم و بیش درمیاوردم اما مادرشوهرم همه جا میگفت من خرجشو تمام و کمال میدم منم دیدم اینطوریه یه بار لباس نداشتم برم عروسی انداختم گردنش که لباس بخره.برام . یه بارم دادم برام چادر خرید این دوتا باهم جمع دویست و پنجاه شد. خود مادرشوهرم تعجب میکرد فکر نمیکرد من ازش چیزی بخوام عادت کرده بود منو مظلوم ببینه در مقابل ادعاهاش. گرچه ارزون ترین چیز ممکنو خرید. از وقتی من رفتم سر کار دیگه حتی به شوهرمم یه تومن نمیدن. تمام خرج زندگی روی دوش منه. شوهرممم عادت کرده اگه بهش بگم کارتم. بده لازم دارم عصبانی میشه کارتو پرت میکنه. پول دستش نمیمونه یه دفعه حساب صفر میشه . این مشگل همیشگی ماست که سرش دعوا داریم . ازینور شوهرم بچه میخواد. من ازدواج نکردم که بار زندگی رو تنهایی به دوش بکشم ازش متنفر میشم. خانوادشم به شدت تحریکش میکنن. ایا اوردن بچه تو این شرایط درسته؟

2. کاربر روبرو از پست مفید movafagh تشکرکرده است .

khaleghezey (شنبه 24 بهمن 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)