سلام نسیم جان.
من همون آی تکی هستم که شیدا جان گفتن.
من تاپیک شمارو کامل خوندم.بدون اغراق میگم تمام جملات و کلماتت در مورد بحث ازدواج و تنهایی انگار از زبون خودمه.
میدونی نسیم جان مشکل امثال ما اینه که زیادی از حد خوب هستیم(از نظر تحصیلی،کاری،ظاهر و...).الآن یه عده میان میگن آی تک خودشیفتگیش گل کرد
ولی گذشته از شوخی مشکل همینه و چون پسری نزدیک به معیارامون کم پیدا میشه نمی تونیم خودمون رو راضی به ازدواج با پسرایی خیلی پایین تر از خودمون بکنیم و مجبوریم فعلا با تنهایی سر کنیم.پسرای تاپ رو هم که تور کردن
.من و شما هم یه غرور خاصی داریم که نمی تونیم از تکنیک تور کردن استفاده کنیم،ولی تو دوستای خودم دیدم که با همین تکنیک تورازیاسیون چه شوهرای تاپی گیرشون اومده
.
نسیم جان ببخش که حرف به درد بخوری نداشتم فقط خواستم بگم تو ،تنها نیستی و تنها ،تو نیستی.
راستی من احساس میکنم ما داریم بحران سی سالگی رو تجربه میکنیم.من هنوز سی سالم نشده ولی یجورایی فکر کنم این بحرانو دارم حس میکنم.تو همین سایت فکر کنم در مورد این بحران مقاله وجود داشته باشه.
به امید اون روز که من و نسیم و امثال ما بیاییم تو تاپیک خاطرات عشقولانه از خاطرات خودمون با شوهرجونامون بنویسیم.
موفق باشی نسیم عزیز![]()

.
.
.الآن یه عده میان میگن آی تک خودشیفتگیش گل کرد
ولی گذشته از شوخی مشکل همینه و چون پسری نزدیک به معیارامون کم پیدا میشه نمی تونیم خودمون رو راضی به ازدواج با پسرایی خیلی پایین تر از خودمون بکنیم و مجبوریم فعلا با تنهایی سر کنیم.پسرای تاپ رو هم که تور کردن
.من و شما هم یه غرور خاصی داریم که نمی تونیم از تکنیک تور کردن استفاده کنیم،ولی تو دوستای خودم دیدم که با همین تکنیک تورازیاسیون چه شوهرای تاپی گیرشون اومده
.
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)