سلام
آقای خاله قزی هر بار در مورد این جگرکی و کبابی شما میخوندم خیلی انرژی مثبتی داشت چون در مواقع تفریح و یا حداقل زمانی که آدما میخوان یه کمی به خودشون برسن و استراحت کنن و خودشون رو مهمون کنن، میرن کبابی.. و من خودم که با دیدن این کبابی ها، جمعه و اوقات فراغت و دور همی و شادی و آرامش و صفا برام تداعی میشه.
به همین خاطر هرچند شاید بقیه هم گفته باشن اما به نظر من خلق محیط و فضایی با صفا و دنج که حتی برای چند لحظه، حال خوبی به آدم بیرون بده بسیار تاثیر گذاره .
مهم تر اینه که نیت شما فقط سود باشه یا .... ؟. نیت خیلی مهمه چون نحوه خدمات دهی به مشتری و رفتار و کیفیت غذا و استفاده از مواد مرغوب و ... رو تعیین میکنه.
دو موضوع رو در نظر داشته باشید اول نیت و دوم عشق و وجدان کاری.
شما اگر مهدیه سادات نازنین بیاد مغازتون دوست دارید چطور ازش پذیرایی کنید با چه کیفیتی. مطمئنا بقیه آدما هم مهدیه سادات پدر و مادراشون هستن.
میخوام بگم مواظب باشید به اصطلاح دچار انبوه سازی نشید که کیفیت فدای کمیت بشه.
ببخشید اینا فقط یه حرفایی از خواهر کوچیکتون به شماست و با شناختی که از شما دارم میدونم که خودتون صد برابر من بهتر میدونید و از اخلاق و وجدان بالایی برخوردارید.
داداش خوبم در یک کلام این جمله که در جایی خوندم رو بگم که سعی کنید توی کارتون خوب باشید نه خاص چون خوب بودن به اندازه کافی خاص هست. یعنی یه جورایی، هم رنگ جماعت نشید.
راستی قیمتتون رو منصفانه تعیین کنید.
و چقدر خوب میشد که گاهی و در حد وسعتون آدمهای بی بضاعت آبرومند رو رایگان به شکل مثلا نذری اطعام کنید. خیلیا هستن که در ماه اصلا پول خریدن کباب و جیگر و ... رو ندارن. بهمین خاطر شاید هم بهتر باشه دستگاه تهویه مغازه رو طوری تعبیه کنید که توی خیابون نباشه و بوی کباب کمتری لااقل بیاد. هر چند که بقیه کار دیگری میکنند.
امیدوارم هر چند ناچیز، تونسته باشم بهتون کمکی کرده باشم و آفرین به دوستای دیگه که خیلی خوب و با توجه و حوصله، ایده های قشنگشون رو ارائه کرده اند. آفرین به این مشارکت.
ان شاالله این مغازه برای شما و مشتری هاتون منشا خیر و برکات زیادی در زندگی باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)