نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها

سلام

تولدتون مبارک

در مورد اون قسمت از سوالتون که گفتید درسهای قبلی یادتون رفته و باید از صفر شروع کنید
به نظرم اینطور نیست. شما می تونید ادامه درسهای قبلی را شروع کنید، توی هر مبحثی احساس کردید اشکال دارید برگردید اون قسمت را بخونید. مثلا اگر فکر کردید در مورد لگاریتم مشکل دارید فقط همون را دوباره بخونید. بعد از یه مدتی همه درسهای گذشته براتون مرور می شه. اینها توی قسمت فعال ذهنتون نیست، یه کم که گرد و غبارش را بگیرید همش یادتون می آد.

در ضمن متن خیلی خوبی نوشته بودید
با این که در شرایط ناراحتی و تقریبا نا امیدی نوشتید، اما برنامه ریزی و اراده قوی و هدفمندی شما توی متنت مشخصه.
موفق باشید.
سلام
تشکر برای اینهمه محبت
من هم باید یه چیز رو بهتون تبریک بگم و اونهم داشتن یه دل پاک و انگیزه ای برای کمک به دیگران
حرفتون کاملا درست و منطقیه ، من زیادی به خودم سخت گرفته بودم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Wishbone نمایش پست ها
سلام دوست عزیز

سلام دوست عزیز

با توجه به گفته های خودتون به نظرم شما تو این سن با این تجربه و مهارت باید به خودتون ببالید!
طراحی سایت و برنامه نویسی اندروید الان که بازارش خیلی خوبه؟! رو بورسه
می تونید به ثبت شرکت و توسعه کارتون برنامه بریزید و هدف تعیین کنید.
ماشالا الان شرکت های طراحی سایت به اسم طراحی سایت میان یه سیستم CMS خارجی یا فوقش ایرانیزه شده پیاده میکنن میگن سایت طراحی کردیم و پول خوبی به جیب میزنن. تازه برای پشتیبانی هم هزینه جداگانه طلب میکنن.
به نظرم الان بازار IT و شبکه خیلی خوبه اگه کاربلد باشی
سلام و تشکر از شما بزرگوار

من خودم رو البته طراح و کدنویس نمیدونم هنوز و جا برای یادگیری زیاده ...
بیشتر طراح قالب های وردپرس هستم
ولی اونقدر ها هم بازار نداره البته اونهایی که از قدیم وقت گذاشتن و تبلیغ کردن برای خودشون یا کسایی که روابط گسترده ای دارن سرشون حسابی شلوغِ
اما کسی مثل من که مدت ها از این محیط دور بوده ( خدمت مقدس سربازی ) خیلی خیلی باید بالا و پایین بپره تا چند تا پروژه سفارش بگیره ...
راستش من زیاد امیدی به آینده ی وِب در ایران ندارم!
ولی حالا آندروید رو تخصصی اگه صبر و حوصله داشته باشه کسی کار کنه کنه و کارش خوب باشه میشه