سلام .
نمیدونم بین شماهم کسی مثل من هست یا بوده که خوب شده باشه یا نه .ولی من ارام و قرار ندارم .نمیتونم یکساعت یکجا اروم بگیرم

از ویژگی های اخلاقیم که به این حالت تبدیل میشه زودرنجی هست و اگه با یک نفر دعوام بشه دیگه اروم کردن خودم کار حضرت فیله.مثلا دیروز رفتیم فروشگاه صندوقدارش مشکل داشت فکر میکرد چیزی که خریده بودم رو دستکاری کردم .یهو دیدم رفت مسئول اون قسمت رو اورد .دیدم پشت سرهم میپرسه کالا رو جابجا نکردی؟منظورشو نمیفهمیدم که اخرش فهمیدن اشتباه کردن و دختره بدون معذرت خواهی سر وته تهمتشو بست از دیروز عصبانی هستم و توی فروشگاه باچندنفر دعوا کردم
ولی این که گفتم مثال بود.توی خونه اصلا نمیتونم بشینم به کارام برسم برنامه ریزی هم دارم.ولی مشکل کاملا درونیه .
خواهش میکنم اگه تجربه ای توی این زمینه دارید که من بتونم درون خودمو اروم بکنم و به کارام برسم رو بفرمایید.اصلا قدرت جمع کردن حواسم رو به روی کارم ندارم و چون کارام عقب میفته استرس هم میگیرم.واقعا مودنم که چه کاری بکنم؟

- - - Updated - - -

من بیشتر مواقع همینطوریم یعن یربطی به اون مثال که زدم نداره.محیط خانواده هم زیاد خوب نیست یعنی اختلافاتی داریم که گاهی بده .یعنی خانواده کمکی نمیتونن بهم بکنن و