به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    سلام مونا جان

من تاپیک شمارو تا حدودی یادم هست و الآن هم تبریک میگم که شما و همسرت دارین برای بهبود کیفیت زندگیتون تلاش میکنید.

من مجردم و نمیدونم پیشنهادهام تا چه حد میتونه واست مفید باشه.

به نظرم برای بهبود حس اعتماد به نفس و اقتدار همسرتون:

1-خودت رو درگیر کارهای مردونه نکن و اجازه بده همسرت خودش مسئولیت این کارهارو به عهده بگیره:مثلا مدیریت مالی خونه حتما با ایشون باشه و شما ازشون حساب کتاب نکنید.اگه وسایل خونه خراب شده اگه خودش بلده درست کنه وگرنه خودش تماس بگیره تعمیرکار بیاد خونه و مدام هم بهش یادآوری نکنید که زنگ بزن تعمیرکار بیاد و...

2-اگه تو زمینه خاصی مهارت داره ازش تعریف صادقانه تو جمع بکنید مثلا اگه در مورد کامیپوتر بحثی پیش اومده بگید مثلا محمد(اسم همسرتون) تو زمینه کامیپوتر برای خودش استادیه یا مثلا اگه رانندگیش خوبه بگید محمد برای خودش شوماخریه و ...

3-اگه تو زمینه مثلا عاطفی و ابراز احساسات کاری کرده که حالتون خوب شده بهش حتما بگید که نمیدونی بابت فلان کارت چقد خوشحالم، دوس دارم هر از گاهی همین کارو واسم انجام بدی.
    4-تو زمینه رابطه جنسی هم حتما بهش فیدبک مثبت بدید و بگید که ممنون که برای بهتر شدن رابطمون داری تلاش میکنی و چقد لحظه شماری میکنم برای اینکه دوباره با هم باشیم(البته من خیلی پاستوریزه نوشتم شما یکم عشقولانه ترش رو بگید)

5-اگه احیانا هر از گاهی دچار ضعف تو زمینه مسایل جنسی شد برخورد بدی نداشته باشید و بگید اشکالی نداره ممکنه هر مردی تو دوره هایی از زندگیش دچار این مساله بشه ولی میشه با یه سری راهکارها و مشورت با پزشک برطرفش کرد چون خودتون بهتر میدونید که مردها تا حدی اعتماد به نفسشون به این جور مسایل برمیگرده.

6-اگه لباسی پوشیده که بهش میاد ازش تعریف کنید مثلا بگید به به آقامون چه خوش تیپ شده

نکته کنکوری: حواستون باشه که تعریف هاتون از همسرتون حتما واقعی باشه و خدای نکرده به چاپلوسی تبدیل نشه(با عرض معذرت) چون آقایون سنسورهاشون تو این زمینه خیلی حساسه.

موفق باشی و خوشبخت مونا جان.

2. کاربر روبرو از پست مفید آی تک تشکرکرده است .

*مونا* (یکشنبه 26 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)