سلام به همه دوستان عزیز و گرامی
بچه ها نمیدونم چی بگم مقالات رو می خونم و همچنان اجرا میکنم اما باز لنگ موندم کمکم کنید شما قضاوت کنید که کار من درسته یا اشتباه
روز پنج شنبه با خانواده شوهرم و خاله اشش و یکی از دوستای خانوادگیشون رفتیم کاشان
مسافرت بد بود که هیچی اخه نه برنامه ریزی درست و حساب نه وسایل نه خورد و خوراک هیچی
حالا باز من یه خورده خوراکی ورداشته بودم اما بقیه هیچی همش میگفتن از بیرون می خریم که هیچی
بگذریم اصلا با اینا کاری ندارم
روز جمعه رو موندیم من صبح زود بیدار شده بودم همه خواب بودن یه خورده گذشته بود که یه هو از کمرم درد گرفت اولش به کسی نگفتم که خوب میشه اما دیدم نه بعد صبونه گفتم به همسرم
خلاصه این درد اصلا نمیذاشت بشینم یا دراز بکشم و حتی از ماشین پیاده شدنم هم سخت بود
رفتیم یه جایی بساط کنیم من از ماشین نمی تونستم پیاده شم دیدم همسرم همش داره نچ نچ میکنه گفتم درد دارد گفت تو همیشه نق نق میکنی منم گفتم خب کمکم نمیکنی که هیچ لااقل ساکت باش
خلاصه ناراحت بودم از اینکه کسی درکم نمیکرد دلم همش پیش مامانم بود اگه مامانم پیشم بود نمیذاشت قند تو دلم اب شه
خلاصه نشسته بودیم دیدم همسرم دراز کشیده پیش همه گفتم بلند شو زشته گفت برو بابا چیکار کنم بعدش داداشاش افتاده بودن روش
من از این رفتار بدم میاد اخه مگه بچه اس 10 سال از داداشاش بزرگتره یه بار داداش من اینکارو کرد هزار جور فحش و اخم و تخم کرد اما برا خودشون هیچی نوشه براش
پاشدم رفتم ماشین نشستم بعد یه مدت دیدم اومد پاشو بیا ناهار گفتم نمیام تو برو بازیتو بکن من اینجا درد میکشم اصلا برات مهم نیس
بهم بد و بیراه گفت و رفت و تهدید که اگه نیای هرچی دیدی از چشم خودت دیدی
منم که یه ذره پافشاری کردم اما رفتم سر سفره نشستم گفتم نمی خورم گفت ساکت شو خفه شو و ... داداشاش و دختر خالش و ابجیش بودن اونام شنیدن
خیلی ناراحت بودم میخواستم سر به تنم نباشه اما چه میشه کرد تحمل کردم ناهارم نخوردم بعد ناهار فهمید اشتباه کرده معذرت خواهی کرد اما من ناراحت بودم از اینکه چرا پیش بقیه اینجوری باهام حرف زد تابه حال همچین اتفاقی نیفتاده بود
دیشبم موهامو کشید منم ناخواسته یکی زدم شکمش ناراحت شد وکلی بد و بیراه و فحش داد بهم من رفتم معذرت خواهی کردم که اشتباه شد و اینا
با زور و منت اومد شام خورد اما خب نمی خوام فحش بده
میگه من موهاتم بکنم تو باید ساکت باشی
شما بگید کارم اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرجور رفتار میکنم همین میشه اخرش

علاقه مندی ها (Bookmarks)