نه اتفاقا,تا قبل از این مسایل خیلی همدیگه رو می دیدیم,یا اون می اومد یا من.ولی بعد ماجرای بدهکاریهاش دیگه کمتر شد ولی قبلش همه چی عالی بودمن خیلی بیش از حد به همسرم وابسته بودم و دوریش همیشه عذابم می داد.منم اشتباهاتی داشتم که دیر متوجه شدم ولی الان با تمام وجودم دارم سعی می کنم که اصلاحشون کنم.مثلا وقتی بحثمون میشد و همسرم تلفن رو قطع می کرد من بازم بهش زنگ میزدم یعنی انقدر زنگ میزدم که مجبور بشه جواب بده و اونم از این رفتارم ناراحت میشد.یا مثلا گفت بیا بدون جشن ازدواج بریم سرخونه زندگیمون که پول ندارم ولی من چون جشن عقد و نامزدی نداشتم قبول نکردم و دعوامون شد و تو دعوا گفتم با بدهکاریت گند زدی به زندگیمون.خودم قبول دارم اشتباه کردم و ای کاش همون موقع می رفتم سر خونه زندگیم.الان خیلی ناراحتم و واقعا میخوام همه چی درست بشه.یه چیز دیگه که هست من خودم سر عصبانیت اول گفتم بریم طلاق بگیریم.جریان هم این بود که چند ماه بود همسرم رو ندیده بودم و شدیدا دلتنگ بودم.چند بار بهش گفتم کاراتو عقب بنداز و واسم وقت بزار ولی همش می گفت کار دارم یا چند بار خودم گفتم بیام شهرتون که گفت نیا کار دارم و حوصله ندارم.بعد هم با دوستاش قرار گذاشتن چند روز برن ترکیه,منم گفتم میام که گفت می خوام با دوستام برم که بعد انگار دوستش نتونسته بود بره و همسرم تنها رفت ترکیه.منم خیلی ناراحت بودم ازش,ترکیه که بود گفتم به من بی توجهی و میرم طلاق میگیرما که گفت طلاق نمیخوام من.البته من از فشار دوری این حرفو زدم و جدی نگفتم.بعد هم که از ترکیه برگشت هنوز ازش ناراحت بودم که خیلی وقته همو ندیدیم و اون همش درگیره کاره.تا اینکه یه شب با دوستاش رفته بود بیرون منم دلم میخواست اونجا بودم,پیام دادم گفتم طلاقم بده,که دیدم اونم گفت باشه و دیگه کوتاه نیومد.البته بخدا من همش از فشار دوری و دلتنگی اون حرفو زدم ولی همسرم جدی گرفت و دیگه کوتاه نیومد.و الان هم همش عصبانیه.من همسرم و زندگیمو دوست دارم و نمیخوام طلاق بگیرم.میخوام رفتارای اشتباهمو جبران کنم چون منم خودمو مقصر می دونم ولی همسرم فقط میگه طلاق.خدایا به دادم برس.تورو خدا زودتر جوابمو بدین چیکار کنم.همسرم حتی باهام حرف نمیزنه و از هم دوریم و دو شهر مختلف هستیم.من می دونم اشتباهاتمو و میخوام که جبرانش کنم ولی همسرم خیلی مغرور و لجبازه و حاضر به حرف زدن نیست. و میگه دیگه زن و شوهر نیستیم.چیکار کنم کوتاه بیاد؟ .به کمکتون شدیدا احتیاج دارم.میخوام زندگیمو نجات بدم.
بچه ها مشاور یا کس دیگه رو میشناسید که بتونه با همسرم تلفنی صحبت کنه و راضیش کنه یه فرصت دیگه به زندگیمون بده؟خیلی درموندا ام ,کلافه ام,نمی دونم چیکار کنم که منصرف بشه.دارم دق میکنم از ناراحتی.یعنی هیچ راهی نیست دیگه؟