RE: زندگی برای من چرا شده یه وهم؟!!!!!

نوشته اصلی توسط
harfedel
نمي دانم بايد چه بگويم. بدترين درد براي زن تو زندگي اينه كه فكر كنه مرد فقط براي لذتش اونو مي خواد و بس. من داخل زندگيتون نيستم ولي بهتر نيست كه همديگر رو كمتر ببنيد و رابطه جنسيتون را براي بعد از ازدواج بگذاريد. يا حداقل زياده روي نكنيد.
این رو امتحان کردم حساسیتش رو چندین برابر میشه مدام برام مسیج می فرسته که چیکار میکنی چرا حالی از من نمی پرسی کجا بودی دوست دارم چرا جوابمو نمی دی و خدانکنه یه موقع خطم اشغال باشه یا دیر جواب مسیجش رو بدم میگه دوسم نداری برات همینقدر اهمیت دارم دیگه یه بار نشد که بهت نیاز داشته باشم و کنارم باشی مادربزرگ خونتونی بایدم نرسی که جواب منو بدی اونقدر بچه داری که یادت بره حال بچه کوچولوت رو بپرسی ومنظورش از بچه کوچولو خودشه
هیچ وقت هم به خط خونمون زنگ نمی زنه فقط به موبایلم زنگ میزنه بهش میگم من دلم می خواد بعضی وقتا به خونمون زنگ بزنی دلم می خواد دیگرونهم بفهمن تو منو دوست داری به فکر من هستی و جواب من فقط پوس خنده است همین و بس
در مورد رابطه جنسی اگه ازم بخواد و بهش بگم نه اولش خیلی منطقی میگه خب نمی خوای زوری که نیست ولی بعدش اونقدر اخم و بد قلقی میکنه که خودم میگم باش هر کاری که دوست داری بکن توی س ک س کارهایی رو ازم می خواد که به هیچ وجه دوست ندارم ولی با کوچکترین مخالفتی از جانب من اونقدر دلیل و برهان میاره که انجام دادن این کار خوبه و اگه من انجام ندم چه اتفاقاتی میفته که محض اینکه مشکلاتم از اینکه هست بیشتر نشه و حوصله قهر و بداخلاقیش رو هم ندارم قبول می کنم و کوتاه میام خیلی مواقع کارهایی رو هم خودم انجام میدم که ازم نخواسته محض اینکه بیشتر به من نزدیک بشه با هم صمیمی تر بشیم ولی فایده نداره باهاش س ک س میکنم ولی به ندرت خودم لذت می برم خیلی میگه برای من لذت بردن تو مهمه ولی کمتر دنبال اینکه ببینه من هم ارضا شدم یا بعضی مواقع هم خودش میگه بذار من ارضا بشم کمک می کنم تو هم ارضا بشی ولی همینکه ارضا میشه یا یه بهونه ای میاره و حواله میده به فردا و یا به طور کل از همون اولش فراموش میکنه که چنین کاری قرار بوده انجام بده و این در حالیکه من آدم بسیار حرارتی هستم
آقای سنگ تراشان در جریان این مشکل من هستن من پارسال اوایل نامزدیمون به صورت تلفنی در مورد مشکلم با نامزدم در مورد شکش به من و رابطه جنسیمون صحبت کرده بودم به ظاهر هم مشکل حل شد ولی متاسفانه به ظاهر حل شد
hypocrite
boredom sets into the boring mind
علاقه مندی ها (Bookmarks)