سلام بر بیکران آبی ، زیبای تو
خانم آبی بیکران ، آقا حامد دارنند موضوع خیلی مهمی را برای شما باز می کنند و اون اینکه خداوند همیشه در کنار ماست ولی چرا ما دنبال او می گردیم :
ماهی کوچک دچار آبی بیکران بود. آرزویش همه این بود که روزی به دریا برسد و هزار و یک گره آن را باز کند و چه سخت است وقتی ماهی کوچک ، عاشق شود
عاشق دریای بزرگ ...
ماهی همیشه و همه جا دنبال دریا می گشت، اما پیدایش نمی کرد.
هر روز و هر شب می رفت اما ، به دریا نمی رسید.
کجا بود این دریای مرموز گمشده پنهان که هر چه بیشتر می گشت ، گم تر می شد و هر چه که می رفت ، دورتر ؟
ماهی مدام می گریست ، از دوری و از دلتنگی و در اشک و دلتنگی اش ، غوطه می خورد.
همیشه با خود می گفت:" اینجا سرزمین اشک هاست.اشک عاشقانی که پیش از من گریستند ، چون هیچ وقت دریا را ندیدند"
و فکر می کرد شاید جایی دور از این قطره های شور حزن انگیز دریا منتظر است.
ماهی یک عمر گریست و در اشک های خود غرق شد و مرد . اما هیچ وقت نفهمید که دریا همان بود که عمری در آن غوطه می خورد...
قصه که به این جا رسید ، آدم گفت: "ماهی در آب بود و ، نمی دانست !!
شاید آدمی هم با خداست و نمیداند.
و شاید آن دوری که عمری از آن دم زدیم ، تنها یک اشتباه باشد!"
.....................................
انسان ها بعد مادی دارنند و هم بعد معنوی !
از نظر توانایی بعد مادی شما به اطراف خودتان نگاه کنید : موبایل – کامپیوتر – ماشین – هواپیما و .....
این ابزارات پیشرفته را کی درست کرده ،،، بله انسان !
ولی این همه توانایی انسان نیست ! - در واقع چیز بسیار بسیار بسیار ناچیز توانایی انسانه !
استادی می گفت : استادی داشتیم که فرمود : سر به سجده می گذاشتیم ، رفتیم رفتیم ، کهکشان ها و.....اون قدر رفتیم – هر چی می رفتیم تمام نمی شد ......
فقط چند ثانیه ! ( 120 ملیارد کهکشان ) ( طرفة العین)
تازه این کار را یه شخص معمولیه که معصموم نیست ، انجام داده ...... دیگه ائمه و پیامبران که جای خودشون را دارنند!
ولی بشر الان می خواد بره مریخ هنوز نمیدونه باید چی کار کنه و چند سال در سفر باشه !!
بیشتر ماها بعد معنوی خودمون را نمی دونیم چیه – وقتی از دنیا رفتیم عالم ملکوت برایمان مشخص میشه و تازه می فهمیم چه خبره
ولی بعضی هستند عالم ملکوت خودشون را در این دنیا هم می بییند!
می خوام به شما بگم زندگی و باور به بعد معنوی خودمان ، خودش یه آرامشه ! – خودش یه شادیه ! ( بهترین آرامش و شادی )
بعد معنوی == حب الله !
سفر به کهککشان ها مهم نیست ! – دیدن عالم ملکوت در این دنیا مهم نیست !
مهم انیکه به حب خدا برسیم !
دیگه ازدواج کنیم – نکنیم – پودار باشیم – نباشیم و .... مهم نیست !
به این مهم وقتی می رسیم : حب الله باشیم .
ولی اگر شادی واقعی خودمون را در دنیا و امور آن بدانیم - با نرسیدن اون - یا از دس دادن اون ....افسرده میشیم !
برای همین بعضی از روانشناسان و حتی بازیگران معروف و ..... دنیا خودکشی می کنند ! - چوت می بینند دارنند همه چیز مادی خودشون را از دست می دیدن
و از طرفی به بعد معنوی خودشون هم نرسیدن که باعث میشه نا امید بشند .
عارفی می گفت بهش 18 سال مقام معنوی کل را دادند – ولی یک بار هم استفاده نکرد
می فرمود : من دنبال حب الله هستم ! – نه اینکه عبادت کنم به این چیزها برسم . – نه اینکه عبادت کنم برای اینکه ازدواج کنم – کارم خوب بشه و .....
و شاید این مقام را به این دلیل بهش دادند !
................................
ما به دنیا آمدیم – اندکی زندگی می کنیم ( ادقیقه – 5 سال - 30 سال - 90 سال و .... )
سپس عازم سفر ابدیت هستیم -و در دنیا ی دیگر ( n ) سال زندگی می کنیم ! ( ملیارد ها سال )
می خوام بگم تو این چند سال اندک عمر خودمون که حداکثر مثلا 100 ساله چرا باید غصه بخوریم !
مثلا به عکس زیر نگاه کنید :
این شخص مربی روحیه در جهانه دو تا لیسانس داره - سالانه برای هزاران نفر سخنرانی میکنه !
شرایط زندگی این شخص سخته ولی احساس بدبختی نمی کنه ( حرف خانم میشل )
چیز که جالبه اینکه ازدواج همه کرده و یه فرزند سالم هم داره .
می خوام بگم اگر این شخص نا امید بود و یه جا گوشه نشین میشد مطمئنا تا آخر تنها بود .
ولی گفت من شرایطم اینه - باید چی کار کنم ؟ - شاد باشم یا افسرده - و اون شادی را انتخاب کرد !
خانم بیکران شما ما شالله چیزهای خوب زیادی دارید که باید قدر دان باشید !
فقط چیزی که ندارید احساس شادیه !
که اون هم باید از درون پیدایش کنی - نه دلبسته و وابسته به محیط !
معمولا میگن اگر به چیزی که خیلی وایسته هستید و اون را دوست دارید ،،، رها کنید ...... اون خودش دنبال شما می یاد
در ازدواج و دیگر رویا های انسان هم همیینه
شادی خودتون را وابسته به ازدواج ندونید و بدانید اگر اون را رها کنی و به خداوند بسپاری و مسیر زندگی ات را همیشه در جریان قرار بدی ،،،،، شاد تری
..........................................
چیزی که باعث افسردگی میشه و در ما ایجاد ناراحتی میکنه ، اینکه ، سکون باشیم !
وقتی هدفی برای خودمون ایجاد نکنیم - کنترل ذهن دیگه سخت میشه - برای همین ذهن هدفی نداره - میره دنبال بدبختی میگرده
به شما پیشنهاد می کنم یه برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت ! انجام بدید و سعی کنید فقط شاد بشید و مثبت فکر کنید
سپس کار مورد علاقه خودتون را انجام بدید
شما احساس می کنید در چه زمینه ای می تونید موفق باشید ؟
(فوتوشاپ - هنر - نقاشی ) - ورزش - دانشگاه و ......
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)