سلام من جوش های صورتم خیلی اذینم میکنن یعنی کلافم کردن اعتماد به نفسمو گرفته
چیکار کنم امید پیدا کنم به بهبود جوش های صورتم ؟؟؟
حس میکنم دیگ همیشگیه و از بین نمیره کلافم کرده الان چند ساله رو صورتمن برای درمانشم هر کاری کردم ولی حتی یه ذره بهتر نشده روحیمو از دست دادم امیدمو دیگ نمیتونم با این چهره بسازم چیکار کنم اعتماد به نفسم برگرده ؟اصلا حالا غیر این در همه چی ناامید شدم ..زندگی راکد عین مرداب بدون هیجان ..دوس ندارم با کسی صحبت کنم منظورم دوست و اشناس ..ولی عجیب دلم درد و دل و یه راهکار از سوی یه ادمی میخواد که منو درک کنه ...
اصلا دیگ اعتماد به نفس ندارم ..همه فهمیدن افسرده شدم از بس تو خودمم اما هیچکاری واسم نمیکنن حتی برای خوشحال کردنم قدمی بر نمیدارن ..خسته ام از ادما از خودم
من تازگیا نماز خوان شدم بلکه خدا کاری کنه اما هیچ کاری واسم نکرد دیگ هیچ امیدی ندارم حسه ته خط و دارم
به خدا میگم حداقل یه نفر و بزار جلو پام بلکه کمکی کنه ولی هیچ واس همین گفتم خودم حداقل یه کاری کنم اما نمیدونم از کجا شروع کنم ..حس میکنم نمیتونم هر چی متن امیدوار کننده میخونم بی فایده تاثیرش فقط یه ساعته و حتی کمتر
میگن ناشکری کنی دوبرابر میشه دردات یعنی بدتر ولی من اگه شکرم کنم نمیتونم از ته دلم باشه چون خدایی ادمای دورو برم بدجور دلمو میشکنن حتی تو خونه خودم باید حرفاشونو مسخره هاشونو بشنوم ...برای یه دختر سخته خیلییی سخته خیلی همه از قیافش بد بگن (تنها جوش نیس کلا فرم قیافم سادس و معمولی )
اصلا بیخیاله اینا من دوس دارم به چیزهای دیگه فکر کنم یعنی واسم مهم نباشه کسی دوسم نداره حتی خانوادم واسم مهم نباشه مثله دخترهای دیگ عادی نیستم و پر از کمبودم واسم مهم نباشه دیگران راجبم چی میگن میخوام خودم مهم باشم ولی چجوری؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)