حنا نمی خوام با حرفام ناراحتت کنم اما این واقعیت ها را باید بدانی
ببین چقدر حساسی که وقتی احساس کردی شوهرت مهمون داشته و پذیرایی کرده چطور به هم ریختی از صبح تا شب بدون غذا تنها تو اتاق گریه کردی و آخرش هم سرم و بیمارستان!!!!!!
این عادی نیست تو حتی نمیدونی مهمونش زن بوده یا مرد !!!
همش در حال مچ گیری هستی اما هنوززززززززززز هیچ مدرکی پیدا نکردی و روز به روز داری خودت را داغون تر می کنی و گند می زنی به زندگیت
ظاهرا شما یه آدم به شدت زود رنج که هیچ مهارت ارتباطی نداره (تازه یاد گرفتی همسرت را به اسمش صدا بزنی ) و از همسرت توقع داری که همش تو مشتت باشه و پیشت باشه محبت کنه موبایلش ودوست دخترای سابقش را کنترل میکنی
قبلا هم گفتم باید دست از این کارات برداری به خودت برس (پوست هیکل تیپ ) برو نقاشی موسیقی مکالمه زبان و...برو مهمونی زنانه ا دوستات و فامیلت بیشتر ارتباط بگیر
کتاب های روانشناسی حتما حتما حتما بخون این اخلاق گندت (کنترل کردن به امید مچ بگیری ) بزار کنار مطمئن باش شوهرت آدم خوبیه و دوست داره باهات زندگی کنه وگرنه با این اخلاق مزخرفت تا حالا طلاقت داره بود یا حداقل شما 100مدرک برای خیانتش پیدا کرده بودی
مرتب میای اینجا و عجز و ناله میکین که احساس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه و با این افکار مالیخولیایی ببین چی به روز خودت میاری
تو الان همسر رسمی و شرعی محمد هستی و معلومه که عاشقش هستی و دوست داری باهاش زندگی کنی
اگر هم خدای نکرده شوهرت واقعا داره خیانت می کنه تو باید بجنگی نباید میدون را خالی کنی برای یه زن خراب که بیاد و سر جای تو بشینه توباید شوهرت را به سمت خودت بکشی نه اینکه سر طناب را ول کنی و یه آشغال شوهرت را بکشه طرف خودش قشنگی عشق به موندن دائمی هست نه به پس کشیدن سر هر شک و ابهام و ناراحتی
فرض کن دعوای دو تا مرد عاشق برای یه دختر باشه مردی که عاشق است تا آخر می جنگه و هزینه میکنه که به عشقش برسه
در ضمن به حرفای مادرت را توجه کن کسی که تو را می شناسه و واقعا دلسوزت هست توصیه هاش را جدی بگیر دعوا ها را هم نرسون به خانواده ها این به ضرر زندگی ات می شه حواست را جمع کن
خدایا کمکم کن تا ایمان، نام و نان برایم نیاورد
علاقه مندی ها (Bookmarks)