به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط masomeh2016 نمایش پست ها

میدونید که آقای باغبان این تصمیمات روی کاغذ خیلی قشنگن اما توی مرحله اجرا پیر آدمو در میارن ، انقدر که توی ی لحظه افکار منفی میاد سراغت ...
    ی مثال بزنم : همسرم دیروز ی کم دیر کرد و من میدونستم کجاست و واقعا هم بنده خدا برای کاری رفته بود اما ی دفعه ی هجمه از افکار منفی اومد سراغم ، نکنه ...نکنه ... نکنه .... بعد گفتم برای اینکه امتحانش کنم زنگ برنم ، و زنگ زدم و بنده خدا همون جا بود هنوز اما این فکر منفی منو داره از پا درمیاره
    واقعا اون لحظه اگه زنگ نمیزدم و این زنگ های "کجا هستی " کم و کمتر کنم بهتر میتونم بهش حس اعتماد رو بدم و از لحاظ اعتماد تامینش کنم اما واقعا واقعا واقعا سخته

........................................

سلام

برای اینکه بخوای ذهنت رو بهتر مدیریت کنی ، باید برای خودتان یه نشونی بذاری ،،،
    من خودم تو دستم یه انگشتری دارم ، وقتی تو زندگی ناراحت میشم یا فکرم پرت میشه ،، بهش نگاه میکنم - و به خودم میگم باغبان حواست باشه !

شما هم این کار را کنید ،، یه نشونی برای خودتون بذارید برای اینکه یادتان باشه به خودتان قول دادید .نمی دونم حلقه ازدواج - یا انگشتر معنوی یا ..... هر چی که باورش کنی !
    این هم میتونه روشی باشه برای تکنیک توقف فکر !!

............................

روش دیگه ، تمرین نقاشی کنید (البته اگر علاقه دارید )

وقتتتون رو پر کنید - برای هر روز از زندگیتون برنامه بذارید.
    من خودم برای 2000 سال بعدم برنامه دارم ،،ولی امکان داره فردا نباشم !

با شوهرتون قرار بذارید هر شب 20 دقیقه با هم یه کتاب رواشناسی یا کتاب معنوی یا ..... مطالعه داشته باشید

........................

وقتی هر روز تونستید جلوی فکرهای منفی خودتون بگیرید ، برید به خودتان جایزه بدید و در نحوه ی جایزه دادن به خودتان تغییر ایجاد کنید .

دلفین ها مثال عالی برای اینکار !

در ابتدای تمرین پرش دلفین ها ، مربیان منتظر می شوند تا دلفین ،خودش در آب بپرد

آنها حیوانات را کمک می کنند تا کاری را به درستی انجام دهند

سپس به عنوان پاداش ، یک ماهی در اختیار آنها می گذارند - در واقع ، هر بار که دلفین خودش در آب بپرد و در قبالش مربی به او پاداش داد ،
    یه پیوند عصبی در ذهنش ایجاد میشه - که اگر در آب بپرد ، یک ماهی می گیرد !

در واقع مربیان می خواهند به دلفین بگن اگر دلفین خوبی باشی - کاری که بهت می گم را انجام بدی یه ماهی بهت می دم - در واقع این احساس لذت را برای دلفین شرطی می کنند

در نهایت ، مربی در صورتی به دلفین جایزه می دهد که بالاتر بپرد - او کم کم با ارتفای استاندارد ، رفتار دلفین را شکل می دهد

نکته مهم در این جا این است که : اگر همیشه به دلفین جایزه داده شود، ممکن است او به جایزه عادت کند - و دیگر نتیجه ی مورد نظر را به وجود نیاورد .

پس در آینده ، گاهی بعد ار اولین پرش ، پنجمین پرش یا بعد از دومین پرش به دلفین جایزه داده می شود ! - بدین ترتیب دلفین هرگز مطمئن نیست که به کدام پرش جایزه تعلق می گیرد !

این باعث میشه دلفین همیشه تلاش کنه !

ما انسانها هم باید برای جایزه به خودمون تنوع ایجاد کنیم - تا همیشه برای خودمون امید و تنوع داشته باشیم .
    تا مغز بگه :: تغییر یعنی پاداش !

ساده ترین پاداش اینکه برید جلوی آینه بگید : آفرین !

نرید شوهر بنده خدا را هر شب ببرید رستوان یا .... و بگید اینم یه پاداشه .

پاداش ساده و ارزون ( شوخی )

............................

کارتون پینوکیو و گره نره و روباه مکار - اگر یادتون باشه یه قسمتش درباره درخت پول بود !

یعنی گور به گور شده ها سکه را دادند به پینوکیو گفتند بکار درخت که زد بیرون ،، بهت میوه های طلا میده !

شیطان بعضی موقع ها تو گوش انسان پچ پچ زیاد میکنه ،،، یادمان باشه بعضی از افکار ما هم امکان داره مثل این باشه

یعنی شک ها ی بی دلیل و افراطی و اینکه که مثلا اگر مراقبش نباشی خیانت نکنه و ........حکایت کارتون بالا را داره .

بهترین درمان حس خیانت اینکه مهارت های زناشویی را ( صبر - سعه صدر - مدیریت در زندگی - نیازهای هم و ....) بهینه کنیم و به خداوند توکل کنیم و همسرمان را هدایت کنیم .

..................................

برای خودتون این قدر عیب و ایراد نذارید - به کارشناسان مربوطه مراجه کنید و انشا الله مشکل حل میشه

از طرفی مقالات خوبی برای پایدار سازی زندگی در سایت همدردی هست - می تونید هم زمان و موازی مطالعه کنید .

به نظر ازدواج خودش یه دانش هست که زن و شوهر باید با کمک هم این مسیر را با تمام سختی ها و خوشی هاش طی کنند و به تعالی برسونند .

مشاور خانواده - روانشناس و .... همه همه برای کمک به این تعالی هست .

ارادتمند
    باغبان.

​​
    ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 12 آبان 95 در ساعت 01:08

2. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

masomeh2016 (چهارشنبه 12 آبان 95), Shadi2 (چهارشنبه 03 آذر 95), پاپیون (شنبه 14 اسفند 95), یه دوست (دوشنبه 08 آذر 95), نیلوفر:-) (چهارشنبه 12 آبان 95), شیدا. (چهارشنبه 03 آذر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)