به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 02 بهمن 95 [ 15:41]
    سطح
    7
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    بر خلاف خیلی از دوستان من به شما حق میدم چون تا حدودی خود من هم این قضایا برام مهم هستش، ولی چون ایشون ویژگی های مثبت زیادی دارن که باب میلتون هست پس به راحتی ازشون نمیشه گذشت، پس بهتره سراغ راه

و چاره این امر باشیم. من یه تجربه شخصی رو باتون در میون میذارم، خواهر بنده فوق العاده آدم حساس به این جور چیزا از جمله پوشش و ظاهر و اینکه مرد همیشه باید بوی عطر بده و لباس تمیز بپوشه و بسته به مکانش

تیپ اسپرت بپوشه و کجا تیپ رسمی داشته باشه... بودند، با همسرش که آشنا شد وقتی برای اولین بار دیدمشون متوجه شدم که فاقد کلیه معیارهای ظاهری که خواهرم برای همسرش داشت، هستن و این مورد و با خواهرم

درمیون گذاشتم. چون همسرش هم از نظر سطح فرهنگ و سطح خونوداگی و هم از نظر وضعیت ظاهری با خواهرم تفاوت عمده داشت. ولی به دلیل اینکه سوای این اختلاف ها همسرش ویژگی های مثبت خیلی زیادی داشت صبر کرد و به

مرور زمان تو نوع رفتار ها و پوشش و حتی سلیقه های شخصی همسرش تاثیر گذاشت. برای مثال الان همسرش صبح ها بدون عطر زدن از خونه خارج نمیشه، یا توی داشبورد ماشینش یه عطر داره که مدام استفاده میکنه،

آدمی که اهل لباس اسپرت نبود، دنبال خرید تیشرت و شلوار جین هستش. و هیچ گونه مشکلی سره این چیزا ندارن، منظورم اینه مرد و زن بعد یه مدت زندگی مشترک ناخود آگاه شبیه هم میشن و اگه طرفین منعطف باشن

میشه روی نظرات و سلایق هم دیگه میتونن تاثیر بذارن. این به معنی تغییر دادن شخص نیس بلکه تاثیر گذاشتن روی ایشونه، ما ذات شخص و علاقه باطنی اون شخص نسبت به لباس رسمی و از بین نبردیم و نمیتونیم هم این

کارو انجام بدیم ولی بهش نشون دادیم لباس اسپرت هم شیک هستش و یه وقت هایی پوشیدنش به جا هست. و اینکه اگه ایشون آدم منعطفی باشه و یادگرفتن چیزای خوب و دوس داشته باشه وقتی وارد خونواده شما بشه و

نوع لباس پوشیدن پدر و برادرتون و اینکه چطور دائم از عطر و ادکلن استفاده میکنن و ببینن بصورت غیرارادی کششی به این سمت پیدا میکنن و اگه شما محرک خوبی براشون باشین میتونین این کارو جز علایق ایشون کنین. و

الان شاید به دلیل صمیمیت کمی که تو رابطتون وجود داره خیلی راحت نتونین بشون حرفتون بزنین ولی مطمئنا بعد ازدواج راحت تر میتونین خواسته هاتون و بیان کنین. برای مثال یه بار یه عطری و بهشون بزنین یا وقتی یه عطری

زده بودن بغلشون کنین و بگین عاشق این عطرشین، یا وقتی این عطرو میزنی همش دوس دارم بغلت کنم و کنارت باشم. با این کار ایشون و ترغیب میکنین که باز هم اون کارو مکررا انجام بده. ولی لزوما در این راستا لزوما تمام

چیزایی که میخواین و ممکنه بهش نرسین و سعی نکنین بابت اون چیزایی که باب میلتون نیس دچار شک و دو دلی بشین. آخر اکثر آقایون بعد ازدواج کچلی یا کم پشتی مو و بزرگ شدن شکم هستش دیگه حالا ایشون یکم

زودتر و قبل ازدواج به این مرحله رسیدن، ناراحتی نداره که. پس بجای ایراد گرفتن از ایشون و بولد کردن نقاط ضعفشون نحوه ی تشویق صحیح ایشون و با سیاست درست زنانه یاد بگیرین تا به چند تا از موردهای مورد

دلخواهتون برسین تا هم ایشون شمارو از دست نده و هم شمام کنار ایشون احساس آرامش کنین.

2. 2 کاربر از پست مفید helix1 تشکرکرده اند .

nardil (شنبه 29 آبان 95), جوادیان (شنبه 29 آبان 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)