نقل قول نوشته اصلی توسط دیده نمایش پست ها
به نظرم هر فرد سالم ودارای فکری متوجه این هست که همسرش ممکنه در محیط کار یا بیرون تعاملات سالمی را انجام می دهد ؟
وچرا شما تابه حال حساسیت شدید وپیگیری ایشان را نمی دانستید کمی جای سوال هست
ممنون از پاسخ شما، ببینید من هدفم متقاعد کردنش هست گه داره واقعا خودشو فریب میده و البته دوست دارم همه چی درست بشه اما مشکل اینجاست که اونقدر حق به جانبه و اونقدر از کاه کوه ساخته که هیچ وقت نوبت به بیان مشکلات خودش نمیشه مشکلاتی که توی پست های قبل گفتم رو داره ولی اونقدر خودش رو محق میدونه و منو مقصر که هرگز به من فرصت نمیده که مطرح بشه.. همیشه همین بوده
بزرگترین فرق من و او همینه که من همیشه مشکل رو میگم و دنبال راه حل هستم اما او فقط و فقط شاکیه و به هیچ عنوان قانع نمیشه متاسفانه..اتفاقا حساسیت شدیدش رو میدونستم و چندباری راجع به این مساله صحبت کرده بودیم و متفاعد شده بود مشکل اعتماد نداشتنش هست گه با کوچکترین موضوعی عود میکنه...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
دعوا و اختلاف شما سر بی اعتمادی ایشون به شماست
بعد شما رفتی یه سیم کارت دیگه خریدی و بهش هم نگفتی؟

به نظرم شما عمق مشکل را توی ذهن همسرت درک نمی کنی.
مرزها و حریمهای زندگی شما و همسرتون متفاوته.

تعریف تعهد و زندگی مشترک تو ذهن شما دو تا یکی نیست.
ممنون از پاسختون، من سیم کارت رو زمانی خریدم که گوشیم رو ازم گرفته بود و کاملا ارتباطمون قطع شده بود و من به دلیل اینکه به خط دیگه ای احتیاج داشتم مجبور بودم تهیه کنم و فکر نمیکنم در چنین شرایطی که داشتم اطلاع دادن بهش کهر عاقلانه ای بوده باشه... در مورد درک نکردن عمق مشگل ایشون رو درست مبگید و اینکه گفتید باید با زبون خودش باهاش حرف بزنم میشه راهنمایی کنید که چطور باید این کار رو انجام بدم؟